Tomislav Kristo / hanza media
#ostajemdoma

Slušaj Deana Kotigu: Najveća influencer zvijezda ima sjajan savjet

Kad govori cijenjeni influencer i lovac, svi ga moraju slušati - on je pronašao osunčani dio stana i svima poslao jasnu poruku - Ostanite doma!

Lovac, influencer i kvizoman Dean Kotiga poštuje preporuke zdravstvenih djelatnika i ne izlazi iz kuće. Videom iz svog doma se omiljeni lovac priključio kampanji #ostajemdoma te samo za Gloria.hr otkrio čemu će se sve posvetiti u narednim danima izolacije i što preporučuje da čitamo.

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma!

Facebook

Instagram

Twitter

"Od knjiga koje možete pročitati u samoizolaciji je moj Twitter profil, od serija bih vam preporučio svoj Instagram profil, a od filmova koje bih preporučio je moj Tik-Tok profil", rekao je u svom prepoznatljivom stilu Kotiga.

"Molim sve ljude u regiji da ostanu doma, nema nikakve potrebe da izlaze. Možete se ovako doma snimati da vam sunce bliješti. Možete ići do kuhinje, možete naranču pojest', možete si ić' oprati stopala... Slušajte pametne ljude, ostanite doma. Pogotovo ne idite u gužve. Možete jedino ići baciti malo psa po zraku ili tako nešto, ali doma budite...", poručio je Kotiga.

Linker
18. travanj 2024 19:52