Goran Mehkek / Hanza Media
Sjajno odjevene dame

Tko bi mogao oteti 'krunu' Sabini Glasovac? Saborska modna kraljica dobila pravu konkurenciju

Obrazovanje, poštenje i efikasnost pri obavljanju važnog posla jedino su što bi građani političarima i političarkama trebali evaluirati. No, pri njihovom javnom nastupu, osim karizme - koju ne možete naučiti imati - veliku ulogu igra i modni odabir. Vještina kombiniranja i poslovnog stiliziranja mnogima je izazov pa i takvo znanje zaslužuje pohvalu i pozornost.

Sa širokim osmijesima na licima u Hrvatski sabor ušao je bračni par Raspudić. Marija Selak Raspudić odjenula je zeleno odijelo ispod kojeg je iskombinirala bijelu košulju s crnom mašnicom. Osmijeh joj je, uz crne salonke i torbicu, bio najbolji modni dodatak.

Deseti saziv Hrvatskog sabora konstituiran je jutros, a tom prilikom neki su se prvi put našli na Markovom trgu u ulozi zastupnika. Modno, u Saboru se nerijetko moglo vidjeti izvrsno stiliziranih političara i političarki, kao i onih kojima moda jednostavno nije u malom prstu. Među onima na čije sjajne kombinacije možemo računati i dalje svakako je SDP-ova Sabina Glasovac, koja je često prava modna inspiracija.

Zagreb, 220720.
Trg svetog Marka, Sabor RH.
Novi saborski zastupnici dolaze na prvu konstatirajucu sjednicu.
Na fotografiji: Nino Raspudic, Marija Selak.     
Foto: Damjan Tadic / CROPIX
Damjan Tadić / CROPIX
Bračni par Raspudić na svojoj prvoj konstatirajućoj sjednicu.

BRAČNI PAROVI ZAVLADALI POLITIKOM! Marija Selak Raspudić otkrila zašto je rano napustila stožer

No, tko bi Sabini mogao pomutiti planove kao modnoj kraljici saborskih klupa?

Sudeći prema kombinaciji u kojoj se stigla na Markov trg, puno možemo očekivati od Dalije Orešković. Divna kombinacija boja, haljina koja pristaje njezinoj liniji, primjerena prilici i instituciji... Poznato je da Orešković zna zaigrati modnu igru pa se veselimo njezinim elegantnim poslovnim izdanjima.

Zagreb, 220720.
10.saziv Hrvatskog sabora.
Zastupnici se okupljaju prije pocetak konstituirajuce sjednice novog 10. saziva Hrvatskog sabora uz posebne epidemijoloske mjere.
Na fotografiji: Dalija Oreskovic.
Foto: Goran Mehkek /  CROPIX
Goran Mehkek / CROPIX
Dalija Orešković blistala je u modnoj kombinaciji koja joj je pristajala kao salivena, a usto je ostala primjerena prilici.

Visoko je letvicu postavila i HDZ-ova Nataša Tramišak, ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Iako se nije poigrala zanimljivim bojama i uzorcima, klasika uvijek dobro prolazi, a dodatno ju je ministrica začinila maramom, koja je uvijek chic dodatak.

Zagreb, 220720.
Trg svetog Marka.
Konstituirajuca sjednica novog 10.saziva Hrvatskog sabora. 
Na fotografiji: Buduca ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije Natasa Tramisak.
Foto: Goran Mehkek /  CROPIX
Goran Mehkek / CROPIX
Ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije odabrala je efektnu i klasičnu kombinaciju, koju je 'podigla' chic maramom.

Čitajte i:

EKSKLUZIVNO! Marija Selak Raspudić otkrila velike planove za budućnost: Nakon izbora pred oltar!

Prvi doznajemo! Dalija Orešković odselila: 'Moj suprug Frane Letica i ja više nismo zajedno'

Sabina Glasovac: Izborne pripreme u boksačkom ringu

Linker
23. travanj 2024 22:13