Screenshot
iznenadan odlazak

Bio je tek u tridesetima: Preminuo glumac iz serije 'Igra prijestolja'

Tužna vijest obilazi svijet - na Badnjak je u svom domu u Belfastu iznenada preminuo glumac Andrew Dunbar (30), najpoznatiji po ulozi u seriji 'Igra prijestolja'.

Preminuo je glumac iz popularne američke fantastične dramske TV serije "Igra prijestolja". IBio je u tridesetim godinama života te je, osim što se bavio glumom, radio i kao DJ.

U Igri prijestolja bio je dubler Alfieja Allena koji u seriji glumi Theona Greyjoya. Osim što je bio dubler, u seriji se pojavio i kao saveznik Jona Snowa u Bitci kopiladi. Osim u ovoj, pojavio se i u drugim serijama, kao što su Line Of Duty i Derry Girls. Svi koji su ga poznavali u šoku su i nevjerici.

Mnogi koji su ga poznavali izrazili su žalost zbog preranog odlaska prijatelja i kolege na Twitteru, a među njima je i Pamela Smyth, koja je bila zadužena za šminku u Igri prijestolja.

"Bio je iznimno profesionalan i pristojan, uvijek nasmiješen. Bio je dobrodušan, pristojan, nedostajat će nam", rekla je Smyth.

"Potpuno smo šokirani i u žalosti zbog smrti Andrewa Dunbara, godinama je radio s nama. Mogao je glumiti bilo gdje, često smo ga angažirali. Imao je izniman talent i producenti su ga cijenili i tražili", rekli su iz agencije za dublere za koju je radio.

Screenshot

Linker
19. travanj 2024 00:45