Damir Krajac CROPIX
Proširio obitelj

Domaći sportaš izvan sebe od sreće: Rodila mu se kći, dao joj ime s posebnim značenjem

Sretnu vijest da čekaju prinovu supružnici Zubčić objavili su u prosincu prošle godine.

Hrvatski košarkaš Tomislav Zubčić na Instagramu je otkrio kako je postao tata. Njegova supruga Matea Zubčić Andrić rodila je njihovo prvo dijete - kćerkicu kojoj su dali ime Sofija. Sofija dolazi od grčke riječi "sophos" što znači "mudrost", odnosno u slobodnom prijevodu "ona koja je mudra".

U Instagram storyju ponosni tata je podijelio fotografiju ruke svoje supruge koja gladi novorođenu kći, zamotanu u dekicu.

Tomislav Zubčić Instagram

"Dobrodošla Sofia", napisao je uz fotku te poručio supruzi da je ponosan na nju. Inače, supružnici su još u prosincu prošle godine otkrili da čekaju prinovu i to uz fotografiju i citat Meše Selimovića:

...nećemo biti bogati u novcu, ali ćemo biti najbogatiji u ljubavi; ne bojim se života ni ljudi, bojim se samo da me se tvoje srce ne zasiti; bio sam sam, sad imam svoj svijet, kao da sam osvojio svoju planetu; sprijet ću svakoga tko htjedne da prodre u naše carstvo, da ne bi ugrozio naš mir".

Tomislav i Matea zaručili su se u Sarajevu na njezin 23. rođendan, a vjenčali sredinom kolovoza prošle godine i to u baroknoj Crkvi sv. Katarine na zagrebačkom Gornjem gradu.

Čitajte i:

Kompanjon Harryja Pottera postao tata! Donedavno nitko nije ni znao da mu je partnerica trudna

Što je njima?! Elon Musk i kanadska pjevačica sinu dali ime koje nitko neće znati izgovoriti

Chloe Sevigny i Siniša Mačković postali roditelji! Američka glumica rodila u jeku epidemije

Linker
25. travanj 2024 11:19