Ella Dvornik navukla bijes na svojim društvenim mrežama
 Ella Dvornik / Instagram
"Srami se!"

Dvaput je dvaput! Ella mnoge naljutila forom o 'zabranjenoj temi', pa ni kriva ni dužna navukla bijes

Bezazlena fora dovela je do niza razočaranih obožavatelja Elle Dvornik. Spomenuvši roditelje koji ne žele cijepiti djecu, ubola je u virtualno osinje gnijezdo.

Bezazlena fora dovela je do niza razočaranih obožavatelja Elle Dvornik. Spomenuvši roditelje koji ne žele cijepiti djecu, ubola je u virtualno osinje gnijezdo.

Šaljivi komentar blogerice Elle Dvornik razbijesnio je mnoge roditelje koji je prate na društvenim mrežama. Dok krati dane izolacije koju provodi s obitelji - suprugom, dvije kćerkice i majkom Danijelom Dvornik, Ella je na Facebooku objavila status o roditeljima koji ne žele cijepiti svoju djecu. "Čak i antivax roditelji će s nama ovih dana tražiti cjepivo za koronu da pošaljemo klince u školu", našalila se Ella.

Bila si mi simpa, ovako te nonšalantno pratiti, ali trajno se odjavljujem.

Ubrzo su se našle uvrijeđene i ljute sljedbenice Elle Dvornik. "Ella, ne guraj nos u ono područje koje ne razumiješ... Mi koji imamo djecu oštećenu od cjepiva, nije nam ovo smiješno ni u crnom humoru... Čak imam pravo reći 'srami se'! ", poručila je blogerici obožavateljica.

Sličnu foru podijelila ponovno pa se čini da je kritike ne uzrujavaju

Drugi su rekli da samo traži pozornost i provocira ljude s temom koja nije za šalu. Bilo je, s druge strane, i onih koji su stali na Ellinu stranu. "Antivax roditelje ne smiješ spominjati, a oni smiju sve komentirati", napisali su neki Ellini sljedbenici na društvenim mrežama. Budući da je nakon statusa na Facebooku, sličnu foru Ella objavila danas i na Instagramu, čini se da blogericu i influencericu nisu uznemirile previše reakcije na njezinu šalu.

Čitajte i:

Linker
26. travanj 2024 00:06