Ella Dvornik
 Neja Markičević / Hanza Media
Stigla prije termina

Ella i Charles prevarili sve! Drugo dijete dobili su još prošli tjedan, a ime koje su mu nadjenuli nitko nije očekivao

Influencerica Ella Dvornik rodila je drugo dijete, kćerkicu i to pet tjedana prije termina - u prošli četvrtak. Ona i suprug Charles objavili su sretnu vijest četiri dana kasnije.

Ella Dvornik i njezin suprug Charles Pearce postali su roditelji drugi puta. Sretnu vijest o rođenju druge kćeri objavio je ponosni tata četiri dana nakon rođenja. Naime, malena je rođena u četvrtak 20. veljače, a vijest o dolasku prinove Ella i Charles su objavili tek danas.

"Komplikacije, tanki živci i puno neprospavanih noći rezultirali su velikom srećom. Tako sam ponosan na svoju predivnu suprugu i jako sretan što vam mogu predstaviti Lumi Wren Dvornik Pearce, rođenu neočekivano u 18:17 na 20. veljače 2020.. Hvala svima na potpori!", napisao je Charles ispod fotografija na kojoj s Ellom drži malenu Lumi.

Samo minutu kasnije i Ella je na svom Instagramu podijelila iste fotografije s nešto drukčijom, ali isto tako simpatičnom porukom: "Tata @charles_pearce nas je coprao i stigla sam vam na svijet 20.02.2020 u 18:17h, čak 5 tjedana ranije, mama se htjela odmoriti pa me je držala u tajnosti, al ja sam vam jako sretna što vam napokon mogu svima reći bok! I jedno veliko veselo hvala svima u @rodilistepodobnik koji su se pobrinuli da stignem na svijet zdrava i vesela. Jedva čekamo da se upoznamo i s Balie! Puno pusa od ponosnih roditelja i Lumi Wren mama smiješ popiti pivo!", našalila se Ella.

Par je do zadnjeg dana uspješno skrivao spol djeteta, a Ella je cijelu trudnoću na svom YouTube kanalu demistificirala glamuroznu stranu majčinstva, otkrivajući da trudnoća ima i one loše strane.

zagreb 29.11.2019
Ella Dvornik suprug Charles Pearce i kcerkica Balie Dee Dvornik Pearce
foto vedran peteh
Vedran Peteh

Djevojčicu Balie rodila je hitnim carskim rezom u privatnoj poliklinici, a nakon toga uslijedio je teški oporavak." Kad sam se probudila u sobi sjećam se toga da sam bila na morfiju, bila sam 'full' nadrogirana. Meni taj morfij uopće nije sjeo, bio mi je naporan, stalno sam upadala i ispadala iz svijesti", otkrila je Ella.

"Doveli su mi Balie i na trenutak sam imala gubitak pamćenja, nisam se mogla sjetiti da sam rodila. Gledala sam u Charlesa i mislila da su mi doveli tuđe dijete. On me zbunjeno gleda i kaže: To je Balie. Izgledala mi je kao Azijatkinja, pa sam mu rekla: 'Ali, Azijatkinja je'. U jednom trenutku mi je došlo do glave da se rodila Balie i da sam imala carski i počela sam pitati gluposti", dodala je.

Osvrnula se i na drugo dijete: 'Ne mogu reći da smo planirali, ali smo se dogovorili da bi htjeli drugo pa ako bude - bude. Ne mogu reći da smo previše trenirali, ali taj jedanput kad smo pokušali, taj jedanput je uspio. Mislim da smo oboje prilično sretni, tako nam je i s Balie bilo. Charles i ja smo prilično plodne osobe i mislim da ćemo nakon ove bebe morati poduzeti neke mjere jer mislim da smo i on i ja gotovi s bebama za sada", zaključila je Ella.

Linker
19. travanj 2024 10:35