face to face / Face to Face / Profimedia
Prinova stigla kući

Fotografija koja će vas raznježiti: Slavni roditelji novorođenom sinu priredili doček za pamćenje

Ciara i njezin suprug Russell Wilson postali su roditelji treći put što čega su neizmjerno sretni. Tu sreću žele podijeliti sa svima, a novi član obitelj već je dobio modni dodatak s vlastitim imenom.

Ciara i njezin suprug Russell Wilson postali su roditelji treći put što čega su neizmjerno sretni. Tu sreću žele podijeliti sa svima, a novi član obitelj već je dobio modni dodatak s vlastitim imenom.

Pjevačica Ciara je 23. srpnja rodila treće dijete kojemu je nadjenula zaista posebno ime - Win, što na engleskom znači 'pobjeda'. Čim je stigao na svijet, pjevačica se pohvalila prinovom na Instagramu, podijelivši fotku iz rodilišta.

Nekoliko dana kasnije Win je stigao kući kako bi se pridružio ocu Russellu, sestri Sienni i bratu Futureu Zahiru koji su mu priredili doček za pamćenje.

"Dobrodošao kući, Win", kratko je napisala ispod fotografije na kojoj pozira sa svojom sada peteročlanom obitelji, okružena mnoštvom plavih balona i velikim medvjedom.

Osim te simpatične fotografije na kojoj su svi dobro raspoloženi, Ciara je podijelila prvu fotografiju sina kod kuće koji je dobio čak i kapicu sa svojim imenom.

Sretne vijesti da čeka treće dijete stigle su nakon što je ljetos izjavila da želi imati još djece. "Volim biti majka. To je najkul posao na svijetu i radim na tome da svijetu podarim još kojeg slatkog malog anđela. Uvjerena sam da će se to dogoditi u pravi trenutak. Do tada, uživam u plesu s ravnim trbuhom", komično je izjavila lani u srpnju.

Ciara i Russel vjenčali su se 2016. godine, a on je rekao kako je presretan u braku s njom. "Smatram da je najvažnije, prije svega, voljeti jedno drugoga, a za ljubav je čovjek spreman učiniti sve. Naravno, važna je i zdrava komunikacija. U braku uvijek ima uspona i padova, i koječega, ali važno je o svemu razgovarati. A ako ste sposobni za to, kao i brinuti o djeci, obiteljski je život prepun radosti", poručila je zvijezda američkog nogometa.

Čitajte i:

Slavna pjevačica sa svijetom podijelila sretne vijesti: 'Stiže beba broj tri'

Stigla je! Nakon dva dječaka, obitelj Zaninović dočekala djevojčicu popularnog imena

DJEVOJČICA IH JE IZNENADILA! Nataša Janjić Medančić na svijet je donijela curicu i otkrila njeno divno ime

Linker
26. travanj 2024 23:15