Damjan Tadić / CROPIX
Stiže prinova

Frano Lasić s četvrtom suprugom čeka sina: 'Skakali smo od sreće kad smo doznali da postajemo roditelji'

Dubrovački šarmer, koji iza sebe ima tri braka i troje djece, četvrti će put postati otac i to sa beogradskom umjetnicom Milenom Lasić.

Glumac i glazbenik Frano Lasić uskoro će dobiti četvrto dijete, a prvo sa suprugom, beogradskom likovnom umjetnicom Milenom Lasić. Njihova obitelj postat će bogatija za sina, ekskluzivno doznaje srpsko izdanje magazina Gloria.

"Skakali smo od sreće, ljubili se, grlili kad smo doznali da ćemo postati roditelji", izjavila je Milena za srpsku Gloriju te dodala kako ime još uvijek nisu odabrali.

Gloria.rs
Srpsko izdanje Glorije ekskluzivno doznaje da Frano i Milena Lasić čekaju sina.

Razlika u godinama im nimalo ne smeta

Milena je inače u sedmom mjesecu trudnoće, a sretnu vijest objavila je prošlog tjedna na Instagramu, podijelivši fotografiju na kojoj joj se nazire trudnički trbuščić.

Iako je između nje i njezinog supruga razlika čak tri desetljeća, za magazin Gloria je otkrila da ih to nipošto ne smeta.

"Oboje smo je svjesni, ali imamo skladan brak. Volimo se već osam godina i isto toliko živimo zajedno, pa me zbog svega toga čude pitanja - zašto smo našu ljubav odlučili okruniti roditeljstvom. Ja obožavam djecu, kao i Frano, koji se oduševio kada sam mu rekla da sam trudna", rekla je Milena.

I dok njegovi vršnjaci uživaju u unucima (a i on je već pet godina ponosni nono plavokosog dječačića Leona), vitalni Frano spreman je na novu turu besanih noći i ostalih radosti koje dolaze u paketu s novorođenčetom. U dobroj je formi i stalno radi - uglavnom projekte u Beogradu, gdje živi posljednjih godina.

"Frano dane provodi na snimanju filma “Leto kad sam naučila da letim”, koji režira Radivoje Andrić Raša, a snima se dijelom u Srbiji, dijelom u Hrvatskoj. Ja sam uglavnom kod kuće, jer u pandemijskim uvjetima ne želim ništa riskirati. Osjećam se dobro, zdravo, vitalno i inspirirano za rad pa se nadam da ću svoje radove nastale tijekom karantene izložiti prije porođaja. Naravno, negdje na otvorenom" govori Milena, u Srbiji najpoznatija po izradi velikih šarenih kolaža.

Tri braka i troje djece

Frano Lasić iza sebe ima tri braka i iz njih troje djece. Nakon razvoda od Maje Nikšić, s kojoj je dobio sina Janka (33), ušao je u brak s Beograđankom Ljiljanom i od nje se razveo nakon točno tri tjedna. Početkom 90-ih zaljubio se u slovensku manekenku Živu Štupnik, vjenčali su se 1993. i dobili dvoje djece - danas 24-godišnju Linu i 22-godišnjeg Luku.

19, February, 2018, Belgrade - Days of Hvar cuisine in restaurant
Profimedia, ATA Images Editorial
Milena i Frane Lasić na danima hvarske kuhinje u restoranu "Šaran"

Bio je u vezi i s fatalnom crnkom Dolores Lambaša, šibenskom glumicom koja je poginula u automobilskoj nesreći kod Slavonskog Broda.

"Ja sam pred sobom čist. Netko će vas doživjeti iz onoga što se o vama piše u novinama, drugi kroz vaš rad. A ako si šmeker, trebaš biti i džentlmen. Jedno bez drugog - ne vrijedi", izjavio je svojedobno Frano.

Čitajte i:

Domaći pjevač imao je 52, a ona 18! Bruno Šimleša otkriva što se krije iza šokantnih razlika u godinama slavnih parova

Ljubavna idila Frane Lasića i 30 godina mlađe supruge Milene

Iskusni skiper Frano Lasić plovi u ugodnom društvu

Linker
20. travanj 2024 02:23