Bojan Jambrošić
 Instagram
'Roza ti i ja'

Glazbenik savladao težak posao: 'Inače to radi 15 ljudi, no nisam mogao odoljeti izazovu'

Potpuno sam napravio je crtić čiji je glavni lik nestašna maca Roza, koja uz pomoć Bojana i malih gledatelja rješava zadatke i pritom se odlično zabavlja.

Dosad smo ga vidjeli kako uspješno plovi u svim granama umjetnosti. Naime, Bojan Jambrošić glazbom se bavi već punih deset godina, plesačko umijeće je pokazao u Plesu sa zvijezdama, talent za transformacije u Tvoje lice zvuči poznato, a ulogu mentora u showu Zvijezde pjevaju.

Autor je glazbe i jedan od glavnih likova u odličnom dječjem mjuziklu "Mi o vuku", a jedna od stvari koja ga iznimno veseli i u kojoj uživa je sinkronizacija animiranih filmova. Otud se, između ostalog, rodila ideja za novi projekt kojim nas je odlučio iznenaditi "Roza ti i ja".

Nećaci kao inspiracija i poticaj

Riječ je o zabavno-edukativnom crtiću čiji je glavni lik nestašna maca Roza, koja uz pomoć Bojana i malih gledatelja rješava zadatke i pritom se odlično zabavlja.

"Crtati i animirati crtiće sam počeo još prije nekoliko godina kada je mojim nećacima trebalo smisliti neki crtić za njihovu omiljenu pjesmicu. Od tada sam napravio nekoliko dječjih pjesmica i crtića koji bilježe milijunske preglede. Kako zbog ove situacije imam više slobodnog vremena, odlučio sam se poigrati i napraviti malo duži crtić s više pjesmica, zanimljivom i poučnom tematikom, koja bi ujedno mogla i razveseliti klince", otkrio je Jambrošić kako se snašao u ovoj ulozi.

Posao za puno više ljudi

Bojan je ovaj itekako zahtjevan projekt napravio potpuno sam. “Za ovo mi je bilo potrebno dosta vremena jer sam sâm odradio posao, koji inače radi najmanje petnaestak ljudi: od crtanja, animacije, glazbe, aranžmana, snimanja, montiranja i - naravno - glume i pjevanja. U cijelom procesu mi je definitivno puno pomoglo četverogodišnje iskustvo u sinkronizaciji crtića", kazao je umjetnik.

Kaže da ga raditi s djecom i za djecu iznimno veseli, a izmamiti osmijeh na dječje lice svakome je najveća nagrada.

"Neka vašim mališanima barem dio vremena u trenutnoj izolaciji protekne uz pjesmu, ples i zabavno učenje s nestašnom Rozom", poručio je Jambrošić.

Pročitajte i:

Bojan Jambrošić uoči finala: S Ashley nikad nije dosadno, nećete vjerovati što je napravila

Bojan Jambrošić: Veseli me uspjeh nove pjesme

Muška moda na pretpremijeri Crne kuće

Linker
16. travanj 2024 22:41