Ponosni roditelji jedva su dočekali prinovu.
 PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
Ovo nitko nije očekivao

I simpatično i moćno u isto vrijeme: Usain Bolt otkrio ime svoje djevojčice i rastopio mnoga srca

Najbrži čovjek na svijetu i njegova supruga prije mjesec i pol postali su roditelji, a prinovi su dali zaista posebno ime za koji su mnogi rekli da je naprosto savršeno.

Jamajkanski sportaš Usain Bolt, koji drži svjetski rekord u sprintu na 100 i 200 metara, 17. svibnja ove godine dobio je prvo dijete. Njegova partnerica Kasi Bennett rodila je djevojčicu, a ponosni otac sada je otkrio i ime malene na Twitteru.

Uz fotografiju svoje kćeri u ružičastoj haljinici napisao je Olympia Lightning Bolt i stavio emotikon munje.

Inače, lightning bolt na engleskom znači munja pa se sportaš malo poigrao sa svojim prezimenom i kćeri dao zaista fantastično ime koje moćno zvuči.

Sretnu vijest da očekuje prinovu, rekorder je objavio preko društvenih mreža u ožujku, otkrivši da bi najradije želio djevojčicu. A želja mu se i ostvarila.

London, UNITED KINGDOM  - Usain Bolt parties with girlfriend Kasi Bennett at DSTRKT night club in London

Pictured: Usain Bolt , Kasi Bennett

BACKGRID UK 15 AUGUST 2017 

UK: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com

USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 345213856, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Usain Bolt i Kasi Bennett

Iako on i supruga sada žive idiličan život, nije ih zaobišla kriza koja je bila popraćena čak i u medijima. Nakon Olimpijskih igara u javnosti je osvanula fotografija Usaina Bolta u krevetu s Jady Duarte, brazilskom studenticom. Kasi je bila jako razočarana svojim suprugom te mu je odlučila očitati lekciju i na društvenim mrežama, napisavši na Twitteru: "Mijenjao si život s božicom za samo jednu noć s nekim tko nikad neće doći ni blizu tome".

Ipak, oprostila mu je i odlučila da će on biti otac njezina djeteta, a Bolt se morao dobrano potruditi oko Kasi, što i dan dana čini. Tako joj je za nedavni rođendan posvetio objavu: "Želim ti samo sreću i uvijek ću se truditi da imaš osmijeh na licu. S našom kćeri započeli smo novo poglavlje", poručio je Bolt svojoj supruzi.

Čitajte i:

Od preljuba do oprosta! Najbrži čovjek na svijetu postao otac, vijest objavio premijer Jamajke

Nakon samoizolacije, Marin Čilić ponovno sa sinom: 'Sretan sam što sam napokon natrag'

Bernie Ecclestone o brizi za sina kojeg je dobio u 90. godini života: 'Sve ću raditi, osim jedne stvari'

Linker
17. travanj 2024 03:17