MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Novi James Bond

Je li on novi 007: 'Svi želimo škotskog Jamesa Bonda, zar ne?'

Glumac je otkrio kako je već bio na audicijama za ulogu poznatog špijuna, a sada njegovo ime najbolje kotira u kladionicama. Mnoge mu pripadnice nježnije spola drže fige...

Mnogim obožavateljicama "Outlandera" srce će poskočiti samo na spomen mogućnosti da glumac Sam Heughan utjelovi najpoznatijeg tajnog agenta Jamesa Bonda.

Poznati Škot nedavno je u video intervjuu progovorio o svojoj šansi da odigra legendarnu ulogu britanskog špijuna. "Zapravo sam išao na audiciju za Jamesa Bonda, za 21. film", kazao je Heughan, govoreći o hitu iz 2006. "Casino Royale" 21. film iz franšize.

Uloga je na kraju otišla Danielu Craigu, prvom plavokosom Bondu, a Heughan je otkrio da je u to vrijeme bilo govora o portretiranju Bonda u mlađoj dobi. Craig je od zvijezde "Outlandera" stariji 13 godina.

"Kada je Daniel Craig došao u obzir, govorili su o tome da će ga pomladiti. Ne znam što se dogodilo, ali sad nedavno, ja sam postao favorit na kladionicama za idućeg Bonda. Što je vrlo nasumično i čudno", opisao je Sam događaje iza kulisa snimanja filma.

Dodao je ono s čime će se mnoge njegove, sadašnje i buduće, obožavateljice složiti: "Mislim, želimo škotskog Jamesa Bonda, zar ne?" Želimo Sam, želimo.


Čitajte i:

Linker
20. travanj 2024 14:00