Jelena Rozga
 Porsche Croatia Press
Porsche Croatia

Jelena Rozga blistala među brojnim zvijezdama u elegantnoj haljini s trendi detaljem

Najveće hrvatske zvijezde okupile su se na istom mjestu: Josipa Lisac, Nina Badrić, Jelena Rozga, Franka Batelić, Petar Grašo i Neno Belan zapjevali su na velikoj proslavi.

Proslava 20. godina uspješnog poslovanja na hrvatskom tržištu sinoć je u Zagrebu proslavila tvrtka Porsche Croatia, čije su slavlje obogatili glazbeni spektakli hrvatskih zvijezda. Na pozornicu su se tako popele Josipa Lisac, Nina Badrić, Jelena Rozga, Franka Batelić, Petar Grašo i Neno Belan, koje je pratio bend A strana pod vodstvom Ante Gele, a sve je popraćeno plesnim i akrobatskim točkama.

Na događanju su Jelena, Nina i Franka pokazale da itekako prate trendove jer su sve nosile kreacije s puf rukavima: Nina je doslovno zablistala u šljokičastoj mini haljini, Jelena je odabrala midi kreaciju svijetlo plave nijanse s visokim izrezom, dok je Franka odabrala potpuno crnu kombinaciju novo odijelo domaćeg brenda Krie s asimetričnom bluzom.

Proslava u Areni Zagreb bila je istovremeno i izložba 24 automobila koji obilježavaju povijest tvrtke, a ekskluzivno su prvi put u Hrvatskoj predstavljena tri električna automobila Volkswagen ID.3, koji je svjetsku premijeru imao početkom rujna u Frankfurtu, te dva konceptualna modela automobila budućnosti: Škoda Vision iV i Audi Pebble beach PB 18, te još dva putem videa: SEAT el-Born te ID.Buzz.

Linker
20. travanj 2024 00:41