Ekaterina Chesnokova / Sputnik / Profimedia
Što se događa s glumcem?

Johnny Depp opet šokira navodno je slao uznemirujuće sms-ove: 'Idemo spaliti Amber! Ali prvo ćemo je utopiti'

Slavni glumac niže neuspjeh za neuspjehom, posljednje čime je šokirao javnost su zastrašujuće poruke koje je slao prijateljima o svojoj bivšoj supruzi, dok su još bili u vezi.

Nije ugodno ni čitati mučne detalje koji se javljaju u slučaju glumca Johnnyja Deppa (56) i razlaza s njegovom bivšom suprugom Amber Heard (33).

Par se razišao u svibnju 2016. godine, nakon 15 mjeseci braka, glumica je u zahtjevu za razvod optužila Deppa za nasilje, koje je kulminiralo navodnim sukobom u kojem joj je suprug bacio mobitel u lice i razbijao stvari po stanu. Od tada do danas u javnost su izašle brojne su uvrede i optužbe i s jedne i s druge strane. No, posljednja u nizu zgrozila je i one koji su čvrsto bili uvjereni u Deppovu nevinost.

Riječ je o navodnim Deppovim sms porukama, koje je slao svom prijatelju glumcu Paulu Bettanyju.

(5041695r)
Amber Heard and Johnny Depp
'Black Mass' film premiere, 72nd Venice Film Festival, Italy - 04 Sep 2015, Image: 257564472, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

Stravične poruke

"Idemo spaliti Amber!", navodno je napisao Depp u studenom 2013. godine, da bi nastavio s još gnjusnijim porukama. "Zapravo, kad malo bolje razmislim, trebali bi ju prvo utopiti pa potom zapaliti te ću ja onda poš*** njene ostatke kako bi bio siguran da je mrtva.

Depp je podigao nekoliko tužbi protiv Heard, u američkoj saveznoj državi Virginiji tuži bivšu zbog kaljanja ugleda i časti tražeći odštetu od 50 milijuna dolara. Učinio je to zbog teksta koji je Amber napisala za The Washington Post 2018. godine, kada je govorila o sebi kao žrtvi nasilja u braku.

EXCLUSIVE: Johnny Depp is making a new allegation public about his infamous fight with Amber Heard, claiming that after she threw a bottle at him that severed his finger, she
The Blast.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Fotografija iz 2015. Deppa u bolnici, nakon navodnog napada bivše supruge

Osim toga, glumac tuži News Group Newspaper koji izdaje list The Sun, u kojem je 2018. objavljen članak o tome kako je zlostavljao bivšu suprugu, upravo je zbog te tužbe Depp trenutno u Engleskoj. Njegov odvjetnički tim pokušava stišati vatru, ali curenje navodnih poruka ne ide im u prilog.

"Nigdje, ponavljam, nigdje nema jedne jedine poruke, e-maila, dokumenta, u kojem gospodin Depp kaže ‘udario sam gospođicu Heard’ ili ‘udario sam je u više prilika’. Za razliku od priznanja gospođice Heard koje smo imali prilike vidjeti", izjavio je Deppov britanski odvjetnik David Sherborne piše Vanity Fair. Time se referirao na snimke koje su nedavno izašle u raznim medijima, na kojima se može vidjeti kako Heard priznaje da je udarila Deppa.

Rat fotografijama s masnicama

Najnoviji detalji samo su posljednja epizoda trakavice bivših supružnika koji već gotovo četiri godine ne živi zajedno. Upoznali su se 2009., vjenčali 2015. godine, a njihov brak potrajao je 15 mjeseci. Rastali su se 2016. tako što su se uspjeli nagoditi izvan suda za sedam milijuna dolara koje je Heard donirala u dobrotvorne svrhe. U međuvremenu su uz verbalne optužbe, i jedan i drugi u javnost izlazili s fotografijama na kojima im se vide modrice uz optužbe da ih je nanijela druga strana.

U travnju 2019. godine Amber Heard objavila je fotografije na kojim joj nedostaje kosa i na kojima su vidljive masnice na licu.

These harrowing photographs show injuries Amber Heard claims she sustained at the hands of her then-husband Johnny Depp after telling him she was going to leave him.
The photos  filed at a court in Virginia by Heards legal team  form part of a bombshell dossier as a rebuttal to Depps million defamation lawsuit against his former wife.
Graphic images show Amber with facial abrasions, bruises, and clumps of hair missing following an incident which allegedly happened days before Christmas in Los Angeles in December 2015, just nine months after the pair married.
In the deposition Amber, 32, claims Depp, 55, attacked her at their Los Angeles penthouse before friends were due to arrive
She claims that at one point he dragged her by the hair, onto their marital bed, and beat her while screaming: 'I'll f*****g kill you, you hear me?'�
Describing what happened next, Heard claims in the legal document: 'Hoping to avoid the violence, I tried to calm Johnny down, and then went upstairs to try to remove myself from the situation. 
'Johnny followed me, hit me in the back of my head, grabbed me by my hair again, got in front of me on the steps, and then dragged me by my hair up the last few steps.�
'At the top of stairs, Johnny shoved me twice, which made me fear I would fall. I told Johnny that he had broken my wrist in an attempt to get him to stop.
'Johnny kept hitting me, and each time he knocked me down, I chose to react by simply standing up and looking him in the eye. Johnny responded by yelling:
Profimedia, Mega Agency

Kao odgovor na njih u javnost je procurila fotografija iz 2015. na kojoj zvijezda filmova "Pirati s Kariba" leži u bolnici s krvavim tragovima i ranom od opuška na licu. Fizički obračun odvio se u Australiji, a glumica je navodno Deppa gađala bocom, ozlijedila mu prst i ugasila mu opušak na licu. Svađa je započela nakon što je glumica pobjesnila na ideju sastavljanja ugovora kojim će se regulirati njihov financije.

Glumica mu nije ostala dužna pa je u protutužbi izjavila da ju je Depp često tukao kad bi se napio, gušio je i trgao joj kosu. "Postao bi potpuno druga osoba, sumanuta i nasilna", kazala je i prozvala ga čudovištem.

Pročitajte i:

Linker
25. travanj 2024 07:13