Zoran Šprajc
 Darko Tomas / Hanza Media
Napokon

Konačno smo i to dočekali: Zoran Šprajc ima vijest koja će razveseliti mnoge njegove obožavatelje

Iako je od studenog prošle godine bio na bolovanju zbog infarkta, popularni voditelj na društvenim mrežama je objavio da se uskoro planira vratiti na male ekrane.

Jedno od omiljenih televizijskih lica, Zoran Šprajc, od kraja studenog prošle godine povukao se s malih ekrana kako bi se oporavio od infarkta. Ulogu voditelja emisije RTL Direkt preuzela je Mojmira Pastorčić, ali čini se da se Šprajc vraća na posao. Barem je to potvrdio na Instagramu. A ne bi ni čudilo iz razloga što se RTL Direkt od sinoć prikazuje iz dnevnog boravka voditelja emisije, pa smo tako u zadnjim minutama emisije mogli gledati kako su tehničari u stanu Mojmire Pastorčić uredili improvizirani studio. Isto bi, dakle, bez problema mogli napraviti i u domu mnogima omiljenog voditelja ove informativne emisije.

"Konačno je došlo vrijeme da se počnem pripremati za povratak na posao", napisao je mnogima omiljeni voditelj koji je drugi infarkt doživio točno šest godina nakon prvog, a ugrađen mu je i treći stent.

Prvi put je u bolnici završio 2013. i to na hitnoj operaciji, a to stanje, kako je rekao, prouzročili su mu stres, dvije i pol kutije cigareta dnevno, nekretanje te nezdrava i neredovita prehrana. Zato je nakon izlaska iz bolnice počeo živjeti zdravije.

Zagreb, 151019.
Sljema, akcija posumljavanja, tzv. Memorijalnim stablima u spomen na nekoga, baku, djeda, na preminule roditelje, prijatelja ili sebe.
Na fotografiji: Zoran Sprajc.
Snimio: Bruno Konjevic / COPIX
Bruno Konjevic / Hanza Media
Zoran Šprajc

"Rekli mi na terapiji da trebam piti oko dvije litre tekućine dnevno, osobito ako namjeravam izgubiti koji kilogram. Nažalost ispostavilo se da liječnici pod riječ "tekućina" ne misle na gemišt, vino ili pivo, nego uglavnom na čistu vodu. Pa sam evo naletio na vodu koja se baš zove imenom vodinim: H2O. A kako po vašim komentarima vidim da ste već pomalo zavidni što Bela i ja već mjesecima ništa ne radimo nego samo ovako bezbrižno i sretno šetkamo, ne brinite, i tome uskoro dolazi kraj. Za dva tjedna se vraćam koronavirusu i svim ostalim pošastima koje vas napadaju iz vaših televizora. Živjeli!", rekao je voditelj.

O njegovu povratku na male ekrane s RTL-a su tek kratko poručili: "Gledatelji će o svemu biti obaviješteni na vrijeme."

Čitajte i:

Linker
18. travanj 2024 03:09