Candice i Chloe.
 Hutchins Photo / Kathy Hutchins new / Profimedia
KULTNA GLUMICA

Legendarna Murphy Brown postala je baka, prvog unuka obožava: 'Blagoslovljeni smo i ponosni'

Vogueva urednica Chloe Malle objavila je da je po prvi put postala mama. Chloe je kćerka slavne glumice Candice Bergen, kod nas najpopularnija po ulozi novinarke Murphy Brown u istoimenoj seriji.

Candice Bergen (74) konačno je dočekala da postane baka. Vijest je na Instagramu objavila njezina kćerka Chloe, inače urednica u Vogue-u, koja je na spomenutoj društvenoj mreži odmah počastila s nekoliko fotografija Arthura Louisa Alberta.

January 10, 2014: Chloe Malle arriving at the DVF Journey of a Dress 40th Anniversary Party, held at the Wilshire May Company Building in Los Angeles, CA., Image: 181572144, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Jennifer Graylock / INSTAR Images / Profimedia
Jennifer Graylock / INSTAR Images / Profimedia
Chloe Malle urednica je u Vogue-u.

Otkrila je da je maleni Arthur rođen 19. svibnja, a u opisu posta stajalo je: ''Tek je tjedan dana na ovom svijetu i već promatra sklonište prema naredbama'', napisala je referiravši se na stanje u Americi, što se korona krize tiče.

Na jednoj od preslatkih fotografija, Malle drži malenog na prsima u bolničkoj haljini, dok na drugoj upoznaje novog prijatelja, njihovog psa Lloyda.

Još prije poroda oglasila se i majka od Chloe, popularna glumica Candice Bergen, koja je za People izjavila: ''Jako smo uzbuđeni i sretni, čeka nas puno lijepih trenutaka s malenim. Ne mogu dočekati da postanem baka, nikad joj nisam nametala svoje mišljenje da mora postati mama, ali eto dogodilo se, ne mogu vam opisati svoju sreću'', rekla je tada popularna Murphy Brown.

Navodi kako je trudnoća njezine mezimice prošla bez ikakvih problema i da se smatraju blagoslovljenima.

Osim karijere u Vogueu, Malle je osnovala i popularne ''Bergen Bags'' torbe koje su oslikane raznim umjetničkim djelima, od pasa do konja, hrčaka, pa čak i sunčevog sustava. Njene klijentice su Barbara Streisand, Lena Dunham i Julie Andrews.

''Sve dogodilo poprilično slučajno, na Instagram sam stavila jednu torbu koju sam napravila i moje prijateljice su me ''žicale'' da napravim i njima, sve ostalo je povijest'', rekla je Chloe.

Candice Bergen svi pamtimo iz kultne serije ''Murphy Brown'' koja se godinama emitirala i kod nas i osvojila srca i simpatije brojnog gledateljstva. Serija se emitirala od 1988. na CBS-u, a nedavno je snimljena i nova sezona, koja nije postigla značajniji uspjeh.

Čitajte i:

Linker
18. travanj 2024 08:47