Sandro Michahelles/Sintes / Sipa Press / Profimedia
Rcept za savršenu vezu

Mnoge su mu se bacale pod koljena, no on već 37 godina ljubi istu: 'To mogu svi, bitna je jedna sitnica'

Poznati pjevač u braku s drugom suprugom ima četvero djece, zajedno su gotovo četiri desetljeća, ali ništa nije utjecalo na njihovu bliskost.

Veteran u rock'n'rollu i u braku Sting (68) sa svojom je odabranicom Trudie Styler (66) u braku 27 godina, a čak 37 su u vezi, i nakon svog tog vremena između njih frcaju iskre, a par izgleda kao da se tek zaljubio. Poznati britanski pjevač otkrio je u čemu je tajna i kako svatko od nas može također to postati.

"Ljudi me pitaju kako je potrajalo tako dugo, odgovorim da je to malo čudo, ali da se ne uzimamo zdravo za gotovo", kazao je Sting za People. Objasnio je da su i prijatelji.

31st May 2009. The Hay Festival, held in Hay on Wye, Herefordshire, UK.  Among those attending, Sting with his wife Trudi Styler., Image: 33782637, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia
GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

"Volimo se, ali se zapravo i sviđamo jedno drugome. Ljubav je strast i sve što ide s time, ali kad vam se netko sviđa kao osoba i uživate u njegovom društvu to je malčice drugačije, i traje dulje. Tako možete imati oboje. Vjenčajte se sa svojim najboljim prijateljem", kazao je glazbenik.

Šesterostruki tata

Rođen pod imenom Gordon Sumner osim što je, ako ćemo iskreno - guru za ljubav, zna ponešto i o očinstvu. S Trudie ima četvero djece, a iz prvog braka još dvoje.

"Niti jedan roditelj nije savršen, siguran sam da je bilo dana kada im je bilo super biti moje dijete, ali bilo je i dana kad im je to bila gnjavaža", prisjeća se Sting.

Musician Sting and his wife Trudy Styler at their Il Palagio estate in the Tuscan hills, south of Florence.
Their 2016 vintage Sister Moon  red wine - named after one of StingÕs songs -  was acclaimed as one of ItalyÕs top best wines of the year.
The vines of Il Palagio date back to the 1500Õs.
Tuscany, Italy - 05/08/2015//SINTESI_PRESSINTESI_1704007/Credit:Sandro Michahelles/Sintes/SIPA/1709181949, Image: 349797205, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Sandro Michahelles/Sintes / Sipa Press / Profimedia
Sandro Michahelles/Sintes / Sipa Press / Profimedia

Otišao bih u školu da ih pokupim, a drugi roditelji bi me tražili autogram. To je bilo neugodno i za mene i za djecu.

Iako mu novac nikad nije bio problem, svo šestero djece odgojio je tako da shvate važnost vlastitog novca. Kaže da su mu djeca vrlo neovisna.

"Ne sjede samo i čekaju da im dam džeparac. Ja ih ne bih mogao lišiti te životne avanture: sam zaraditi i izgraditi život. To je predivno i zastrašujuće. Ništa im nisam obećao, naravno pomoći ću im ako su u nevolji, ali to ne očekuju", ponosan je na svoje nasljednike Sting.

Linker
19. travanj 2024 06:46