Damir Krajac / CROPIX
Došle prinove

Nakon sinova, stigle i djevojčice: Elin i Ivica Kostelić postali roditelji blizanki, imamo i fotku

Obitelj proslavljenog hrvatskog skijaša proširila se čak za dva člana - njegova supruga u petak popodne rodila je blizanke, a Ivica je za Gloria.hr otkrio kako je protekao porod i što na dolazak sestrica kažu njegovi sinovi.

Ova krizna vremena olakšavaju nam lijepe i pozitivne stvari kojima bismo se trebali što više okružiti, a jedan od najljepših trenutaka u životu jest rođenje djeteta.

Elin, supruga proslavljenog hrvatskog skijaša Ivice Kostelića, u petak popodne rodila je blizanke u Petrovoj bolnici, a Ivica je za Gloria.hr otkrio kako je protekao porod i kako će proslaviti dolazak prinova.

"Elin se osjeća dobro, čak je malo prenijela termin što je neobično za blizance. Pred kraj trudnoće supruzi je bilo dosta teško jer svaka curica teži dvije i pol kile pa je imala bolove u leđima. Žao mi je samo što nisam mogao prisustvovati porodu jer je bolnica zatvorena za sve posjetitelje", rekao nam je Ivica te dodao da su njihovi sinovi, petogodišnji Ivan i troipolgodišnji Leon jako uzbuđeni te sestricama već pripremaju doček kod kuće.

Zagreb, 051118.
Lauba.
Svecani domjenak u povodu 100 godina postojanja i rada Ski kluba Zagreb.
Na fotografiji:  Ivica Kostelic i supruga Elin s djecom. 
Foto: Damjan Tadic / CROPIX
Damjan Tadić / Hanza Media
Ivica Kostelić sa suprugom Elin i sinovima.

"Kad se situacija s koronavirusom malo smiri, pozvat ćemo prijatelje i svi zajedno ćemo proslaviti dolazak djevojčica kako spada", dodao je ponosni otac. Što se tiče imena djevojčica, rekao nam je da supruga i on već imaju nekoliko ideja, ali za sada ostaju tajna.

EKSKLUZIVNO Neviđeno uzbuđenje u obitelji Ivice Kostelića: 'Veselimo se blizankama'

Ivica je prošle godine u intervjuu za magazin Gloria otkrio tko se u njegovoj obitelji najviše veseli djevojčicama. "Svi smo presretni i jako uzbuđeni, a sestricama se posebno vesele naši sinovi", rekao je tada. I prije nego su se vjenčali 2014. godine Ivica i Elin priželjkivali su veliku obitelj, a sad im se ta želja i ostvarila.

Linker
22. travanj 2024 00:29