Marko Todorov / CROPIX
Široki osmijeh

Nova voditeljica 'Vijesti iz kulture' zablistala na proslavi 15. godišnjice kultne emisije

O stanju hrvatske kulture izvještavat će nas Antonia Ćosić, koja dolazi na poziciju dosadašnje voditeljice Ljiljane Sauche. Prašina koja se digla nakon te HRT-ove odluke nije umanjila slavlje na Prisavlju.

HRT slavi 15 godina otkako su krenule "Vijesti iz kulture". Slavlje je upriličeno na HRT-ovoj Sunčanoj strani Prisavlja, a uglednih uzvanika iz svijeta medija, kulture i javnog života nije nedostajalo. "Vijesti iz kulture" dosad je vodila voditeljica i urednica Ljiljana Saucha, no ovih dana urednica Zrinka Turalija Kurtak obavijestila je javnost u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska" da će voditeljsku palicu preuzeti Antonia Ćosić. Na proslavi godišnjice Antonia je stigla sa širokim osmijehom na licu, noseći trendovsku haljinu s točkicama.

Ugostili su HRT-ovci na proslavi i ministricu kulture Ninu Obuljen Koržinek, intendanticu HNK Dubravku Vrgoč, voditelja i glumca Tarika Filipovića, glumicu Juditu Franković, glumca Renea Bitorajca.

Među nizom poznatih imena iz javnog života, istaknuli su se i HRT-ovi Ante Batinović, Danijel Despot i Martina Validžić. 'Vijesti iz kulture' podržali su i Sandra Bagarić, ravnatelj Zagrebačke filharmonije Mirko Boch, redatelj i scenarist Zrinko Ogresta te književnica Sanja Pilić koja je stigla u društvu prijateljice Ruže Hodak.

Čitajte i:

Kad se budi Doris Pinčić? Emisija 'Dobro jutro, Hrvatska' nikad nije imala raniji termin

Kako je skromna ribareva kći postala voditeljska elita Hrvatske? Na tom putu pomogla joj je baš ova žena

Poznata lica ušla u Crno-bijeli svijet: Ćurlić i Gobac dobili ulogu oko legendarnog Radija 101

Linker
23. ožujak 2024 23:10