Kristofer Hivju u seriji 'Igra prijestolja'
 Supplied by LMK / Landmark / Profimedia
Alarmantno stanje

Obolila i zvijezda 'Igri prijestolja', pa se ispraznio set nove hit serije! I Bondova djevojka bolesna već danima

Norveški glumac Kristofer Hivju zaražen je koronavirusom. U kućnoj je karanteni, a Netflix je zbog cijele situacija prestao snimati hit seriju "The Witcher" dok sve ne dezinficira.

Norveški glumac Kristofer Hivju, zvijezda serije "Igra prijestolja", zaražen je koronavirusom. Na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Gry iz njihovog doma u Norveškoj, a usto je napisao i dirljivu poruku svim prijateljima i obožavateljima.

'Postoje ljudi koji su zaraženi, a nemaju nikakve simptome': Koronavirus potvrđen glumcu Idrisu Elbi!

Slavni bračni par ima koronavirusa! Izolirani su u Australiji, oglasio se sin: 'Nisu u panici...'

Zbog vijesti da Kristofer boluje od koronavirusa, na neko vrijeme će se prekinuti snimanje Netflixove hit serije "The Witcher". Objavili su da će sve prostorije podvrći dubinskom čišćenju i dezinfekciji, a na set se vratiti za 15-ak dana. Dotad su ekipi sa snimanja serije preporučili da idu na dva tjedna u karantenu, svakodnevno prate temperaturu i zatraže liječničku pomoć u slučaju pojave simptoma.

"Učinite svi sve što možete da se virus prestane širiti"

"Pozdravi iz Norveške. Žao mi je što vam to moram objaviti, no pozitivan sam na COVID19. Obitelj i ja smo u samoizolaciji kod kuće koliko god bude trebalo. Dobrog smo zdravlja, ja imam blaže simptome slične prehladi", objavio je Hivju i dodao da svoje obožavatelje moli za veliki oprez. "Perite ruke, držite se razmaka od metar i pol, idite u karantenu, učinite svi sve što možete da se virus prestane širiti", napisao je glumac.

Kristofer Hivju
IndieWire Sundance Studio presented by Dropbox, Day 2, Sundance Film Festival, Park City, USA - 25 Jan 2020, Image: 494757323, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Casey Flanigan/IndieWire / Shutterstock Editorial / Profimedia
Casey Flanigan/IndieWire / Shutterstock Editorial / Profimedia
Kristofer Hivju na Sundance Film Festivalu krajem siječnja ove godine

Bolesna sam već gotovo tjedan dana.

Da podsjetimo, koronavirus je potvrđen jučer i britanskom glumcu Idrisu Elbi, a ranije su objavili da od njega boluju i Tom Hanks te njegova supruga, glumica Rita Wilson.

Olga Kurylenko on the catwalk
Temperley London show, Runway, Spring Summer 2019, London Fashion Week, UK - 15 Sep 2018, Image: 386883337, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Scott Garfitt / Shutterstock Editorial / Profimedia
Scott Garfitt / Shutterstock Editorial / Profimedia
Olga Kurylenko na modnoj reviji u Londonu 2018. godine

Vijest o tome da nosi koronavirus, jučer je dobila i nekadašnja Bondova djevojka, glumica Olga Kurylenko. Izolirala se u svome domu, a svima je putem društvenih mreža poslala važnu poruku. "Zaključala sam se u svom domu nakon što sam saznala da sam pozitivna na koronavirus. Zapravo, bolesna sam već gotovo tjedan dana. Temperatura i umor su moji simptomi. Pazite na sebe i shvatite ovo ozbiljno", napisala je Olga uz fotografiju svog balkona.

Linker
19. travanj 2024 06:48