Usain Bolt i Kasi Bennett
 BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
TATA PRVI PUT!

Od preljuba do oprosta! Najbrži čovjek na svijetu postao otac, vijest objavio premijer Jamajke

Najbrži čovjek svih vremena i osmerostruki olimpijski pobjednik, Jamajčanin Usain Bolt, po prvi put postao je otac. Njegova dugogodišnja partnerica Kasi Bennett rodila je djevojčicu.

Vijest o Boltovoj prinovi razotkrio je premijer Jamajke Andrew Holness čestitkom na Twitteru Usainu Boltu (33) i Kasi Bennett (30).

"Čestitke našoj sprinterskoj legendi Usainu Boltu i Kasi Bennett na rođenju njihove djevojčice", napisao je Holness.

Svjetski rekorder na 100 i 200 metara još je u ožujku putem društvenih mreža potvrdio da par čeka rođenje djevojčice, što mu je bila želja kad je Bennett ostala trudna.

Inače, kako je Bolt postizao sve bolje i bolje rezultate tako se i javnost počela zanimati za njegov privatni život, a posebno za suprugu ovog rekordera.

Mlada Jamajčanka odmah je postala svjetski poznata i dobila je zavidan broj fanova na društvenim mrežama. Ona danas ima 30 godina, rođena je na Jamajci, studirala je pravo i ekonomiju, radi u agenciji za marketing te je s Usainom osnovala nevladinu udrugu "Project Kase" koja se bavi poboljšanjem uvjeta obrazovanja i odrastanja djece na njihovoj rodnoj Jamajci.

16-2-2020

Celebrity Selfies 

Pictured: Kasi J. Bennett Usain Bolt, Image: 499028815, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia
Ponosni roditelji jedva su dočekali prinovu.

Njihova je veza prošla kroz i krizu iste godine kad je cijeli svijet za nju saznao jer je nakon Olimpijskih igara osvanula fotografija Usaina Bolta u krevetu s Jady Duarte, brazilskom studenticom. Ona je ispričala kako je Bolta upoznala u baru u Riju te kako joj je poslao poruku preko izbacivača u klubu.

"Pozvao me da dođem u njegovu hotelsku sobu", rekla je za medije Duarte.

Kasi je na sve reagirala na društvenim mrežama. "Mijenjao si život s božicom za samo jednu noć s nekim tko nikad neće doći ni blizu tome", napisala je na Twitteru. Nesuglasice su vremenom izgladili i ona mu je očito sve oprostila. Usain se morao potruditi oko Kasi, ali čini se kako je zaključio da je ona žena za njega. "Definitivno želim obitelj. Godinama sam čekao jer želim biti siguran da je to prava osoba za mene", rekao je Bolt. Kasi ne daje intervjue i uglavnom se drži podalje od medija, a dok je Usain bio aktivan sportaš, navijala je za njega i pratila ga na njegovim putovanjima.

Bolt je, inače, jedini sprinter u povijesti koji je na olimpijskim igrama triput zaredom osvajao zlatna odličja na 100 i 200 metara. Prvi put mu je to pošlo za rukom 2008. u Pekingu, a potom je isto ponovio 2012. u Londonu i 2016. u Rio de Janeiru.

REVIEW OF THE DECADE - ROYAL File photo dated 06/03/2012 of Prince Harry during a race against Olympic sprint champion Usain Bolt, at the University of the West Indies, in Jamaica., Image: 488160690, License: Rights-managed, Restrictions: FILE PHOTO, Model Release: no, Credit line: John Stillwell / PA Images / Profimedia
John Stillwell / PA Images / Profimedia
Princ Harry izazvao je Usaina, a najbrži na svijetu malo mu je popustio.

Karijeru je prekinuo na pragu 31. rođendana, nakon Svjetskog prvenstva 2017. u Londonu, gdje je u svojoj posljednjoj utrci, štafeti 4x100 metara, ozlijedio butni mišić i do cilja stigao uz pomoć kolega iz reprezentacije. Tako je ostao na 11 naslova svjetskog prvaka, dva srebra i jednoj bronci osvojenoj na svom posljednjem SP-u u utrci na 100 metara.

Čitajte i:

Usain Bolt: Sviđa mi se ples Blanke Vlašić

Velika pobjeda žena o kojima bruji svijet: Allyson Felix i Shelly-Ann Fraser-Pryce 'pomele' su legendarnog sportaša i ispisale povijest

Kako smo postali ovisni o trčanju

Poboljšajte tehniku trčanja uz video analizu

Victoria Beckham radi na traci za trčanje

Poboljšajte tehniku trčanja uz video analizu

Linker
19. travanj 2024 03:12