Pobjednik treće sezone The Vocie Hrvatska Vinko Ćemeraš sa svojim mentorom Davorom Gopcem.
 Darko Tomas / CROPIX / CROPIX
Poslušajte!

Pobjednik The Voicea Hrvatska nastavlja punom parom: Izbacio prvi singl i spot u čast kralja funka

Glazbenik Vinko Ćemeraš, koji je svojim talentom osvojio srca žirija i publike na poznatom talent showu, odmah nakon pobjede se bacio na posao i donio svoju interpreatciju već poznate glazbene poslastice.

Glazbenik Vinko Ćemeraš, koji je svojim talentom osvojio srca žirija i publike na poznatom talent showu, odmah nakon pobjede se bacio na posao i donio svoju interpreatciju već poznate glazbene poslastice.

Unatoč jakoj konkurenciji, Vinko Ćemeraš je svojom izvedbom pjesme "Pelin i med" legendarnog Dine Dvornika posebno dirnuo žiri, ali i publiku, koja ga je proglasila najboljim s 41,94 posto glasova. Tako je postao pobjednik treće sezone glazbenog talent showa The Voice Hrvatska.

Mia Musulin
Vinko Ćemeraš

"Nisam htio pobijediti, ali osjećaj je odličan. Pelin i med, posljednja pjesma koju sam izveo sam sam forsirao, a suze Davora Gopca najbolji su mi kompliment!" rekao je mladi glazbenik.

Nakon završetka showa, Vinko i njegova ekipa odmah su se bacili na posao i izbacili prvi studijski singl i spot.

Producent i tekstopisac Srđan Sekulović Skansi, koji je autor originalne verzije "Pelin i med", dio je Vinkovog mentorskog tima te je radio na Vinkovoj interpretaciji ove pjesme.

Zagreb, 220220.
Prisavlje.
U televizijskom studiju Anton Marti odrzava se finale The voice Hrvatska.
Na fotografiji: finalisti Filip Rudan, Albina Grcic, Bernarda Bobovecki i Vinko Cemeras.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Darko Tomas / CROPIX / CROPIX
Finalisti Filip Rudan, Albina Grčić, Bernarda Bobovečki i Vinko Ćemeraš

Vinkov mentor Davor Gobac također je bio oduševljen: "Tijekom cijele sezone nisam očekivao da će Vinko pobijediti, sve do ove večeri kad je Dinu u čast otpjevao Pelin i med, za koji sam i ja stavio njegov originalan šešir. Nevjerojatno mi je drago, ovo je zapravo moja neka prva pobjeda, Vinko je ovo apsolutno zaslužio, impresioniran sam količinom glasova koje je osvojio, pomeo je konkurenciju, apsolutno zasluženo!" istaknuo je ponosno Gobac.

Vinkova konkurencija bila je jaka; natjecao se protiv finalista Filipa Rudana (Tim Vanna), Bernarde Bobovečki (Tim Ivan) i Albine Grčić (Tim Massimo), a nakon što je proglašen pobjednikom, prva mu je čestitala Bernarda te potom i ostali kandidati.

Linker
26. travanj 2024 02:48