Getty Images for Airgraft
Zvijezda 'Američke horor priče'

Preminuo mladi glumac pred kojim je bila sjajna karijera, borio se s ovisnošću: 'Sjajna iskra svijetlila je prekratko'

Australski maneken i glumac Harry Hains preminuo je s 27 godina, potvrdila je njegova majka na Instagramu. Uzrok smrti perspektivnog Australca zasad nije objavljen.

Haines je imao zapažene uloge u serijama "Američka horor priča" i "The OA", a uspješno se bavio i manekenstvom. Njegova majka Jane Badler, također poznata australska glumica, na društvenim mrežama potvrdila je njegovu tragičnu smrt te objavila kako će sprovod biti u nedjelju na losanđeleškom groblju Hollywood Forever.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - SEPTEMBER 06: Harry Hains attends Talent Resources Presents Airgraft's The Art Of Clean Vapor on September 06, 2019 in Los Angeles, California. (Photo by Jerritt Clark/Getty Images for Airgraft)
Getty Images for Airgraft

"Sjajna iskra svijetlila je prekratko... Nedostajat ćeš mi, Harry, svakog dana mog života", napisala je Badler, koja je potvrdila kako se njezin sin borio s mentalnim zdravljem i ovisnošću.

Hains je rođen u Melbourneu, a u New Yorku je gradio manekensku karijeru, a bavio se i glazbom. U intervjuima je često isticao svoju podršku LGBTIQ zajednici te je izjavio da se identificira kao rodno neutralan.

"Znam da sam rođen kao muškarac, ali mislim da ne predstavljam ono što znači biti muževan. Vjerujem da trebamo biti što god želimo. Malo je zbunjujuće kad se počnemo ograničavati takvim etiketama pa se trudim to izbjegavati. Odrastao sam u vrlo otvorenoj obitelji koja prihvaća sve. Izlaziti s osobom bilo kojeg spola za mene je normalno", rekao je prošle godine.

Hains je 1. siječnja objavio posljednju fotografiju na Instagramu, na kojoj je napisao kako je vrijeme za novu eru.

"Nastavimo se svi kretati naprijed, ostanimo prisutni kako bismo uživali u svakom trenutku kroz ovaj novi početak", napisao je.

Linker
23. travanj 2024 13:11