Chef godine Hrvoje Zirojević
 Mario Kučera
#ostajemdoma

Pripremite ručak s jednim od najboljih: Chef Zirojević kuha samo za vas

Inicijativa hrvatskih chefova osmišljena da bi sugrađanima olakšala dane u karanteni, svakog dana donosi njihove recepte koje veliki majstori kuhaju u svojim domovima.

Poznati domaći chef Hrvoje Zirojević, zvijezda među kuharima, koji je kuhao za Bona Voxa i Erosa Ramazottija, u ekipi je domaćih kolega koji su pokrenuli Facebook inicijativu Chef kuha doma. Svakodnevno na toj Facebook stranici dijele svoje recepte i tutoriale u kojima pokazuju kako to izgleda kada su za štednjakom u vlastitoj kući. Danas će, tako, u 14 sati samo za nas kuhati chef Zirojević.

"Nećemo ništa komplicirano, malo ćemo jednostavnije stvari raditi od namirnica koje su jako kvalitetne i jeftine da napravimo jedan sjajan obrok", najavio je Zirojević svoj video recept koji će podijeliti na stranici Chef kuha doma.

Ovaj naš chef, jedan je od najboljih u Hrvatskoj, široj javnosti je poznat kao "alfa i omega" restorana Laganini na Palmižani, ljeti im na terasu dođe i tisuću gostiju, a iz njegove kuhinje izlaze vrlo kompleksna jela. Danas će ipak, za sve pratitelje u izolaciji, napraviti nešto jednostavnije, ali sigurni smo jednako ukusno i kvalitetno te tako inspirirati sve nas za neki budući ručak.

Što sve naši chefovi kuhaju i savjetuju možete pratiti na njihovoj Facebook stranici Chef kuha doma.

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma

Čitajte i:

Linker
19. travanj 2024 13:47