Zagreb hotel Esplanade 05032019
GAULT MILLAU 2019
CHEF GODINE HRVOJE ZIROJEVIC
Foto Mario Kucera
Mario Kučera
Zagreb hotel Esplanade 05032019
GAULT MILLAU 2019
CHEF GODINE HRVOJE ZIROJEVIC
Foto Mario Kucera
Mario Kučera

#ostajemdoma

Pripremite ručak s jednim od najboljih: Chef Zirojević kuha samo za vas

Inicijativa hrvatskih chefova osmišljena da bi sugrađanima olakšala dane u karanteni, svakog dana donosi njihove recepte koje veliki majstori kuhaju u svojim domovima.

Poznati domaći chef Hrvoje Zirojević, zvijezda među kuharima, koji je kuhao za Bona Voxa i Erosa Ramazottija, u ekipi je domaćih kolega koji su pokrenuli Facebook inicijativu Chef kuha doma. Svakodnevno na toj Facebook stranici dijele svoje recepte i tutoriale u kojima pokazuju kako to izgleda kada su za štednjakom u vlastitoj kući. Danas će, tako, u 14 sati samo za nas kuhati chef Zirojević.

 

"Nećemo ništa komplicirano, malo ćemo jednostavnije stvari raditi od namirnica koje su jako kvalitetne i jeftine da napravimo jedan sjajan obrok", najavio je Zirojević svoj video recept koji će podijeliti na stranici Chef kuha doma.

Ovaj naš chef, jedan je od najboljih u Hrvatskoj, široj javnosti je poznat kao "alfa i omega" restorana Laganini na Palmižani, ljeti im na terasu dođe i tisuću gostiju, a iz njegove kuhinje izlaze vrlo kompleksna jela. Danas će ipak, za sve pratitelje u izolaciji, napraviti nešto jednostavnije, ali sigurni smo jednako ukusno i kvalitetno te tako inspirirati sve nas za neki budući ručak.

 

Što sve naši chefovi kuhaju i savjetuju možete pratiti na njihovoj Facebook stranici Chef kuha doma.

 

Čitajte i: