Opet ima razlog za veselje!
 Goran Mehkek / CROPIX
Očarala ga Dušica

Razlog za slavlje: Nakon godinu dana veze naš rukometaš odlučio djevojci staviti prsten na ruku

Lijepa Makedonka, koja je u život našeg rukometaša Igora Karačića ušla prije nešto više od godinu dana, u vrijeme dok je igrao u Vardaru, rekla je sudbonosno - da!

U moru loših vijesti, koje iskaču iz svih dostupnih medijskih prostora, ovih je dana teško naići na nešto lijepo i ohrabrujuće. No, danas je pored Elle Dvornik Pierce, koja je objavila neodoljivi video svoje dvogodišnje Balie Dee, to pošlo za rukom i našem rukometašu Igoru Karačiću. On se, naime, nakon nešto više od godinu dana veze Dušicom Andonovskom odlučio zaprositi svoju djevojku, koja je po svemu sudeći pristala biti mu ženom.

Naš rukometaš o novostima u svom privatnom životu pohvalio se na društvenoj mreži Instagram objavivši fotografiju na kojoj njegova djevojka nosi prsten i crvenu ružu.

"Da, da", napisao je Karačić u opisu fotografije na kojoj je Makedonka pokazala zaručnički prsten. I to kakav prsten. Ne možemo se, nažalost, pohvaliti da smo imali priliku uživo vidjeti toliki kamen, ali dalo bi se naslutiti kao je riječ o skupocjenom komadu nakita optočenom brilijantima u sredini kojega dominira ovalno brušeni dijamant.

Među brojnim čestitkama koje su Igoru u nekoliko sati stigle ispod fotografije na Instagramu našle su se i one kolege Domagoja Duvnjaka, voditelja Frane Ridjana koji mu je poželio dobrodošlicu u klub, ali i glazbenika Željka Samardžića, koji mu je napisao: "Bravo majstore!".

Ante Čizmić/Hanza Media
Dušica Andonovska bila je velika podrška svom Igoru na nedavnom Europskom prvenstvu.

Inače, par je u vezi nešto više od godinu dana, a upoznali su se dok je Karačić igrao za Vardar. Vezu su potvrdili tek nakon što su ih razotkrili makedonski mediji. Inače, Dušica je arhitektica i ne dijeli svoju intimu rado u medijima, pa se o njoj zapravo malo zna. No, jedno je sigurno, definitivno je u potpunosti očarala našeg reprezentativca.

Linker
19. travanj 2024 20:11