Nikola Jurčević s kćerima Lanom i Laurom
 Instagram
Nogometna beba

Rodila samozatajna Lana Jurčević: 'Trenutak kad shvatiš da držiš smisao svog života'

Nogometaš i kći nogometnog trenera, povučeni su par te su vjenčanje proslavili i rođenje sina objavili samo u najužem krugu dragih ljudi.

Starija kći nogometnog trenera Nikole Jurčevića, Lana, rodila je sina, ona i suprug makedonski nogometaš Rista Mitrevski nazvali su ga Aleksandar.

"Trenutak kad shvatiš da držiš smisao svog života. Dobro došao na svijet maleni", napisala je samozatajna Lana Jurčević prenose domaći mediji te je dodala da sina beskrajno voli. Za makedonskog nogometaša udala se lani u Zagrebu.

Vjenčanje daleko od očiju javnosti

Za svečanost i sklapanje braka saznalo kada su Lanine prijateljice objavile nekoliko fotografija na društvenim mrežama. Tu se vidjelo da je mladenka Lana odabrala dugu, bijelu vjenčanicu i čipkasti veo. Vjenčanica je tada uspješno sakrila trudnički trbuščić.

Detalji veze 25-godišnjakinje i tri godine starijeg nogometaša nisu poznati javnosti. Navodno su se upoznali tri godine prije nego su se zaljubili dok je on igrao za nogometni klub Istra 1961.

Samozatajna ljepotica prije nogometaša bila je u vezi s Emilom Tedeschim mlađim, a često ih se moglo vidjeti zajedno na košarkaškim utakmicama, kao i da objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Pročitajte i:

Linker
14. travanj 2024 16:01