Ići samo naprijed

Srcolomci Silente: Dubrovački bend pjesmom hrabrog imena najavio novi album i povratak

Novim singlom i videospotom "Navečer se srca lome”, mladi glazbenici iz Dubrovnika najavljuju svoj četvrti studijski album.

Članovi benda proveli su posljednjih šest mjeseci u pripremi i snimanju novog materijala, a ovim singlom Silente otvara sljedeće poglavlje svog rada. Za potrebe snimanja uživo bend je ozvučio dvoranu dubrovačkog kluba Revelin te uz snimateljsko vodstvo Filipa Vidovića snimio pjesmu koju autorski potpisuje Sanin Karamehmedović, a kompozicijski i aranžerski Tibor Karamehmedović.

"Žao nam je što ste toliko dugo čekali na naše nove pjesme, ali potrebno je vremena da se stvari poslože kako treba. Uložili smo puno truda u ovu pjesmu i ponosni smo na sav materijal koji ćemo vam predstaviti u sljedećih nekoliko mjeseci. Nadamo se da ćete iz ove pjesme izvući barem djelić logike potrebne da vas uvjeri da u životu treba ići samo naprijed, samo pravo", poručili su članovi benda.

 

Ne gledajte kroz retrovizor

"Ne gledajte u život kroz retrovizor i nemojte se bojati. Ne tražite sigurnost u maglovitim stvarima kao što je ljubav, kao što je sreća. Riskirajte dok je tu. Jer kao što Doris pjeva - ljubav će daleko biti od nekog objašnjenja za koje da se uhvatiti”, poručuju čudni ili čudesni Doris, Tibor, Sančo, Ivuša i Ivana.

Miks i master radio je Domagoj Perišić, a video spot režirao je Miran Brautović iz Palm Produkcije. Spot je sniman u Varaždinu uoči povratničke turneje i velikog Silente koncerta na Špancirfestu 2019.

Pročitajte i:

Goran Bare bio je produktivan u karanteni: Singlom najavio novi studijski album

Luka otkriva kome je 'ukrao' pjesmu, zašto se naziva pacijentom, s kime je pio rakiju i gdje bi najradije otputovao

Nikad emotivnija: Novu pjesmu Severina je posveta svom sinu

Boris Novković ponovno pokazao da je pravi emotivac, u svemu mu pomaže supruga Iris