Justin Tang / PA Images / Profimedia
Potvrđen pozitivni nalaz

Supruga kanadskog premijera oboljela od koronavirusa! Justin Trudeau u samoizolaciji 14 dana, simptome još nema

Nakon što se vratila iz Velike Britanije, Sophie Gregoire-Trudeau primijetila je da ima simptome slične gripi pa je odmah testirana na koronavirus. Njezin suprug Justin Trudeau iz opreza je odabrao samoizolaciju i otkazao sve službene dužnosti.

Sophie Gregorie Trudeau, supruga kanadskog premijera Justina Trudeaua, pozitivna je na koronavirus. CNBC javlja da se gospođa osjeća dobro i da je u izolaciji. Sluša liječnikčke savjete i poduzima sve preporučene mjere opreza. "Njezini simptomi trenutačno su blago", otkrio je medijima Camerom Ahmad iz premijerova ureda za komunikacije.

I sam Trudeau bit će u izolaciji idućih 14 dana, no na COVID-19 neće biti testiran jer još uvijek nema nikakvih simptoma.

Sophie se, kako piše BBC, vratila u srijedu s poslovnog puta iz Velike Britanije i počela primjećivati određene simptome zaraženosti virusom koji je već odnio 4600 života.

September 11, 2019, Ottawa, on, Canada: Prime Minister Justin Trudeau and Sophie Gregoire Trudeau arrive at Rideau Hall in Ottawa, Wednesday, Sept.11, 2019. Trudeau and his wife are in self-isolation over COVID-19 concerns, which has forced the cancellation of an in-person meeting of Canada's first ministers., Image: 505630050, License: Rights-managed, Restrictions: * Canada and U.S. RIGHTS OUT *, Model Release: no, Credit line: Justin Tang / Zuma Press / Profimedia
Justin Tang / Zuma Press / Profimedia
Sophie je testirana na koronavirus i dok rezultati ne budu gotovi, oboje će biti u samoizolaciji.

Trudeau je do daljnjega otkazao sve sastanke i službene dužnosti dok čeka rezultate testiranja na koronavirus, a simptomi njegove supruge su se u međuvremenu ublažili.

Ljepota je zdravlje: ne treba paničariti, niti se izolirati, ali bi bilo dobro primijeniti ove mjere zaštite

March 11, 2020, Hollywood, California, USA: Tom Hanks and Rita Wilson posted that they tested for COVID-19. FILE PHOTO: Tom Hanks and Rita Wilson on the red carpet of the 92nd Academy Awards on Sunday February 9, 2020 at the Dolby Theater in Hollywood, California. PRENSA INTERNACIONAL/PI, Image: 497487568, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Prensa Internacional / Zuma Press / Profimedia
Prensa Internacional / Zuma Press / Profimedia
Tom Hanks i Rita Wilson koronavirusom zarazili su se u Australiji.

Na popisu zaraženih su i Tom Hanks te njegova supruga Rita Wilson. Da su se zarazili virusom, doznali su tijekom boravka u Australiji gdje Hanks trenutno snima film o životu Elvisa Presleya.

Slavni bračni par ima koronavirus! Izolirani su u Australiji, oglasio se sin: 'Nisu u panici...'

"Osjećali smo se malo umorno, kao da imamo prehladu i bolove . Da budemo jasni, kao što se trenutno preporučuje, testirali smo se na koronavirus i utvrđeno je da smo pozitivni. Što dalje? Postoje protokoli koje treba slijediti. Bit ćemo izolirani, promatrani i testirani dokle god to bude moguće. Ne možemo previše napraviti, treba ići dan po dan", otkrio je Hanks.

Linker
24. travanj 2024 03:15