Marc Maron s partnericom na partyju Vanity Faira poslije Oscara ove godine
 Birdie Thompson / ADMedia / Profimedia
Grozno

Tragedija zvijezda 'Jokera' lomi srce. Iznenada mu preminula voljena žena: 'U potpunom sam šoku'

Glumac i komičar Marc Maron obratio se javnosti nakon što je u petak preminula njegova djevojka, redateljica Lynn Shelton. Otišla je iznenada, liječnici su se svojski trudili spasiti je, no nisu uspjeli.

Slavni komičar i glumac iz hit filma "Joker" progovorio je o iznenadnoj i tragičnoj smrti svoje djevojke Lynn Shelton. Marc Maron slomljen je zbog smrti 54-godišnje redateljice, koja je preminula u petak, nakon što je kolabirala krajem tjedna uslijed bolesti koja nije bila povezana s koronavirusom. Maron je izjavio da je tjedan dana bolovala, a potom se slomila.

Volio sam je jako, kao što su i mnogi koji su je poznavali.

"Bilo je to ozbiljno, za nju dosad nepoznato stanje. Nije bila zaražena koronavirusom. Liječnici je nisu mogli spasiti, iako su se svojski trudili da uspiju", objasnio je Marc u izjavi za javnost. "Ovo je devastirajuće. Srce mi je slomljeno, u potpunom sam šoku i ne znam kako krenuti dalje. Htio sam se obratiti ovim putem kako bi svi koji su je poznavali znali, neki su čuli, neki još nisu", u tužnom pismu poslanom IndieWireu objavio je Maron oproštaj od svoje voljene partnerice.

Marc Maron and Lynn Shelton attend the 35th annual Film Independent Spirit Awards in Santa Monica, California on Saturday, February 8, 2020.  UPI Photo /UPI, Image: 497261653, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia
JIM RUYMEN / UPI / Profimedia
Marc Maron i Lynn Shelton počeli su nedavno zajednički život. Njezina smrt ga je, kaže, šokirala i ostavila potpunom slomljenog.

Činila me sretnim, ja sam nju činio sretnom.

"Bila je puna radosti, prelijepa, ljubazna, karizmatična. Smijali smo se zajedno, započeli smo zajednički život i zaista ne mogu vjerovati što se događa. Ovo je grozan i tužan gubitak", dodao je glumac.

Osim Marca Marona, od redateljice su se oprostili i glumci koji su s njom surađivali tijekom niza godina. Putem društvenih mreža posljednje zbogom uputila joj je i komičarka Mindy Kaling. "Njezina divna, vesela energija bila je zarazna i glumci su uvijek obožavali biti oko nje. Uvijek će mi nedostajati. Počivaj u miru, Lynn. Volim te", napisala je, između ostalog, Kaling.

Marc Maron
'El Camino: A Breaking Bad Movie' film premiere, Arrivals, Regency Village Theatre, Los Angeles, USA - 07 Oct 2019, Image: 475569121, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Stewart Cook / Shutterstock Editorial / Profimedia
Stewart Cook / Shutterstock Editorial / Profimedia
Proslavljeni glumac medijima je otkrio tek da je njegova voljena otišla uslijed ozbiljnog zdravstvenog stanja, nakon tjedan dana bolovanja.

Čitajte i:

Otišao omiljeni glumac iz hit serije: Prije dvije godine izgubio je voljenu suprugu i teško je to podnio

Tragični odlazak obožavanog glumca: Saznao da je teško bolestan nakon što je postao otac

Došao je i taj trenutak: 'Moderna obitelj' oprostila se od gledatelja u čvrstom zagrljaju i suzama

Preminuo u potpunoj samoći. Glumac iz 'Ratova zvijezda' umro nakon zaraze koronavirusom

Preminuo Emanuel Ungaro, dizajner kojeg je obožavala i Cathérine Deneuve

Preminuo Bill Withers, tvorac velikih hitova poput 'Ain't No Sunshine'

Linker
19. travanj 2024 10:37