Getty Images
Nije dobro

Virus ušao u Trumpovu kuću: Nevjenčana snaha, prikuplja mu donacije, zajedno putuju, a pozitivna je

Djevojka najstarijeg sina, američkog predsjednika aktivna je sudionica u njegovoj novoj kampanji, zajedno putuju sudjeluju u aktivnostima, na najnovijem testu za Covid-19 dobila je pozitivan rezultat.

Djevojka Donalda Trumpa mlađeg, najstarijeg sina američkog predsjednika, dobila je pozitivan rezultat na testiranju na koronavirus, javljaju američki mediji.

Kimberly Guilfoyle, koja je bivše TV lice Fox Newsa, a sada radi na prikupljanju donacija za kampanju Donalda Trumpa, je najnovija osoba u krugu bliskom predsjedniku koja se zarazila s ovim potencijalno smrtonosnim virusom.

WASHINGTON, DC - JULY 11: Donald Trump Jr. and Kimberly Guilfoyle arrive to a press conference on the census by President Trump in the Rose Garden of the White House on July 11, 2019 in Washington, DC. President Trump, who had previously pushed to add a citizenship question to the 2020 census, announced that he would direct the Commerce Department to collect that data in other ways.  (Photo by Mark Wilson/Getty Images)
Getty Images
Kimberly Guilfoyle i Donald Trump mlađi

Ova vijest poklopila se s novim vrhuncem u broju zaraženih u Sjedinjenim Američkim Državama kao i popratnim kritiziranjem na Trumpovu reakciju na tu krizu.

Pozitivna i bez simptoma

Guilfoyle je putovala s Trumpom kada je on držao govore u Južnoj Dakoti, ali nije prisustvovala događanjima nakon što je dobila pozitivan rezultat. Nije bila u predsjednikovoj neposrednoj blizini, a njezin dečko Trump mlađi dobio je negativne rezultate. Američki mediji izvještavaju kako je Guilfoyle pozitivna, ali bez simptoma.

Trump stariji naišao je na veliku osudu zbog svog ležernog pristupa cijelom problemu, zbog nedostatka ozbiljnosti u koronakrizi, taj je virus u SAD-u ubio 120.000 Amerikanaca. Trump odbija nositi maske za lice, promovira neutemeljene teorije zavjere o porijeklu virusa kao i potencijalne (štetne lijekove) kao i za forsiranje rapidnog ponovnog pokretanja američke ekonomije.

Pročitajte i:

Problem zvan Donald Trump! Divlje dijete iz bogataške obitelji obilježile fatalne žene i jedna tragedija

Melania Trump: Od omražene Slovenke do moderne stilske ikone

Ivanka i Melania Trump - hladni rat u odajama tajni

Tiffany Trump usred drame u Bijeloj kući: Loši odnosi s ocem postali su još gori

Linker
19. travanj 2024 14:51