Alen Vitasović
 CROPIX
Otvorio dušu

Vitasović prvo negirao, sad priznao razvod: 'Ostali smo si dobri, bivša supruga me molila da jednu stvar ne govorim'

Poznati glazbenik iz Istre otvoreno je progovorio o dugogodišnjoj borbi s alkoholom, kao i o obiteljskom krahu nakon kojeg su svi i dalje ostali povezani.

Iako se već u javnosti nagađalo da se naš pjevač Alen Vitasović razveo od supruge Sandre, on bi to do sad svaki put porekao. Na takve glasine, samo bi odgovorio da su tračevi, sve do posljednjeg razgovora za RTL-ov Exkluziv u kojem se osim o odnosu s bivšom suprugom Vitasović otvorio i o ovisnosti i borbi s alkoholom . Njegovo ime godinama se vezalo uz alkohol i nazive poput 'pijanac'.

"Smeta me to jako, ali više me nije sram. To se dogodilo, to se događalo, još se događa, borim se".

"To je određena vrsta bolesti i ima puno drugih ljudi koji isto imaju te probleme, ja ih neću imenovati. Rekao sam da ne znam zašto su na mene i Grdovića svi navalili. Mi se borimo, radimo, mučimo se, svatko ima svoje poroke", kazao je Vitasović.

Danas pjevač živi povučeno u mjestu Orbanići u Istri, a kaže da je navikao na stres i osude.

Obitelj i dalje komunicira

"Jedino što je novo kod mene je da sam počeo trenirati, da sam dobio par mišića i da se u svojoj 52. godini osjećam bolje nego ikada. Briškula, trešete, bevanda, boće igram, kobasice se suše, pršuti i tako", kazao je pjevač.

Djeca mu imaju glazbene gene, ali ne žele se baviti s glazbom, supruga i on u korektnim su odnosima.

"Ja sam se rastavio sa suprugom Sandrom, ali smo ostali u dobrim odnosima".

"Rekla mi je da ne pričam o djeci. Stalno se viđamo, stalno smo zajedno i sve ok. Sin je kod mene, kćerka je više kod Sandre, ali smo ponekad zajedno i jako je korektno", otkrio je Vitasović.

Pjevač je kazao i da svakih nekoliko mjeseci izbaci novu pjesmu, toliko ih je novih da bi mogao izdati tri do četiri albuma, ali mu se to ipak ne da, jer nema više takvih ambicija.

Pročitajte i:

Linker
19. travanj 2024 17:25