Profimedia
Ljubav u doba korone

Zbog jedne mlade plave žene: Berlusconi gladan ljubavi i u 84. godini

Vremešni talijanski milijarder ne brine zbog epidemije koronavirusa u svojoj zemlji, nego uživa u putovanju s 53 godina mlađom novom odabranicom.

Najljepši dar za svoj 30. rođendan, talijanska parlamentarna zastupnica Marta Fascina dobila je od glasnogovornice svoje stranke Forza Italia koja ju je u službenom priopćenju imenovala kao novu partnericu i službenu pratilju stranačkog šefa Silvija Berlusconija (83).

Premda ih dijeli više od pola stoljeća razlike u godinama, vatrena Kalabrežanka i jedan od najimućnijih Talijana, čije se bogatstvo procjenjuje na 6,4 milijardi dolara, ponašaju se poput zaljubljenih golupčića. Zajedno su njegovim privatnim helikopterom otputovali u švicarsko zimovalište, a Marta je sa sobom povela i svoja dva bijela bišona, od kojih se ne razdvaja niti na parlamentarnim sjednicama.

EXCLUSIVE: Silvio Berlusconi (83)  spotted departing Grand Resort in Bad Ragaz in helicopter with new rumored girl-fried Marta Fascina (30) and his brother Paolo Berlusconi.
21 Mar 2020, Image: 503636834, License: Rights-managed, Restrictions: NO Italy, Model Release: no, Credit line: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Marta Fascina na put Silvijevim privatnim helikopterom povela je i svoja dva psića.

Nezasitni ljubavnik

Zbog Marte Fascini Berlusconi je prekinuo 12-godišnju vezu s Francescom Pascale (34), Napolitankom koja je bila uz njega u najvećim aferama i seks skandalima s maloljetnicama koje je pozivao na orgije u svoje rezidencije diljem Italije, poznate kao bunga bunga zabave.

- 
16/10//2019 Milano (Ita)
Cronaca
Anteprima mostra opere di Luna Berlusconi allo spazio Mac
Nella foto: Silvio Berlusconi e Francesca Pascale

News
Preview exposition Luna Berlusconi paintings
In the photo: Silvio Berlusconi and Francesca Pascale, Image: 477269295, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Matteo Corner / LaPresse / Profimedia
Matteo Corner / LaPresse / Profimedia
Berlusconi sa, sada već bivšom partnericom 34-godišnjom Francescom Pascale.

Nezasitni ljubavnik, koji zbog brojnih estetskih zahvata izgleda poput lutka iz muzeja voštanih figura, očigledno se nije zasitio ni žena, ni moći, ni politike, pa je lani na koalicijskoj listi izabran za zastupnika u Europski parlament. Dosad se ženio dva puta, a iz brakova s Carlom dall’Oglio (79) i glumicom Veronicom Lario (63) ima petero odrasle djece, te trinaestero unučadi.

Pročitajte i:

Linker
19. travanj 2024 02:33