Posljednjih je godina imao ponavljajuću ulogu u ?Očajnim kućanicama'.
 ABC Collection / Everett / Profimedia
Bio je nezaustavljiv

Živio je brzo i po svom, a život u 91. izgubio je na tragičan način - pred očima supruge!?

Američki filmski, televizijski i scenski glumac, komičar, pisac i producent tragično je preminuo u 91. godini života, ali ne prirodnom smrću, već uslijed prometne nesreće.

Američki filmski, televizijski i scenski glumac, komičar, pisac i producent tragično je preminuo u 91. godini života, ali ne prirodnom smrću, već uslijed prometne nesreće.

Orson Bean, američki filmski, televizijski i scenski glumac, komičar, pisac i producent tragično je preminuo sinoć u 91. godini života. Uzrok tragične pogibelji je prometna nesreća koja se dogodila u Veniceu u Los Angelesu.

Policija iz Los Angelesa izvijestila je da je pješak hodao područjem Venice Boulevarda i avenije Shell kada ga je jedno vozilo zakačilo, uslijed čega je pješak pao. Ostali prolaznici bezuspješno su pokušali upozoriti drugog vozača na pjšaka na cesti, ali i on je naletio na njega.

Premiere of Columbia Picture's
AXELLE WOUSSEN / Bauer Griffin / Profimedia
Prije samo dvije godine glumio je u filmu 'Pravednici 2'.

Policija kaže da je drugi sudar bio fatalan.

Oba vozača ostala su na mjestu događaja.

"Automobil koji je dolazio nije ga vidio, "očešao" ga je i srušio", rekao je kapetan policijske uprave Los Angelesa, Brian Wendling. "Potom se pojavilo drugo vozilo koje su ometali ljudi koji su ga pokušali usporiti, no došlo je do drugog prometnog sudara koji je bio koban."

Policija nije identificirala pješaka, ali prijatelj veteranskog glumca, koji je bio svjedok sudara, potvrdio je za News Eyewitness da je riječ o Orsonu Beanu.

Čini se da je Bean bio između dvaju vozila kad je prelazio ulicu, a vozači ga nisu vidjeli.

135456, Alley Mills, Orson Bean attends The 2015 TV LAND AWARDS in Los Angeles on Saturday, April 11th, 2015., Image: 238378062, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia
PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia
Orson Bean sa suprugom Alley Mills bio je u braku od 1993. godine.

Životni put

Bean je za života imao više od 100 nastupa na televiziji i filmu. U glumačkoj karijeri pojavio se srednom prošlog stoljeća, točnije 50-ih godina.

Zaslužan je za fimove "Biti John Malkovich" i "Čudo u 34. ulici" te TV emisije kao što su "Moderna obitelj" i "Hrabri i lijepi". Također, imao je ponavljajuću ulogu u "Očajnim kućanicama" od 2009. do 2012. godine.

Rođen 22. srpnja 1928. u američkom gradiću Burlington, Vermont, Bean se za života ženio tri puta. S posljednjom suprugom - glumicom Alley Mills, Bean je bio u braku 27 godina. Nje se mnogi sjećajupo ulozi majke u "Čudesnim godinama". Svjedoci kažu da je bila na mjestu događaja, ali nisu sigurni je li i vidjela tragediju.

Sudar se dogodio ispred Pacific Resident Theatra, gdje su i Bean i Mills imali angažman. Prijatelji kažu da je Bean prelazio prometni Venecijanski bulevar do kazališta, u kojem je radila njegova supruga.


Bean je nastavio nastupati i u svojim 90-ima pojavljujući se u showu "Superstore" i filmu "Equalizer 2" 2018. godine.

Nedavno su Bean i Mills zajedno glumili u predstavi pod nazivom "Loše navike" u kazalištu Ruskin Group u Santa Monici, koja je završila baš prošli tjedan.

Linker
26. travanj 2024 05:46