Charbonneau / Shutterstock Editorial / Profimedia
Sreća u doba korone

Zvijezda hit serije ponovno trudna: Paparazzi su je uhvatili s trbuhom do zuba

Rođenje prvog djeteta Leighton Meester je skrivala čak dva mjeseca, a sada se nakon nekoliko mjeseci izbivanja u javnosti pojavila s povećim trudničkim trbuhom koji nije mogla sakriti od znatiželjnih očiju.

Zvijezda serije "Tračerica", glumica Leighton Meester i njezin suprug Adam Brody očekuju drugo dijete. Iako nisu sa sretnom viješću izašli u javnost, paparazzi su ih prije neki dan ulovili u šetnji Los Angelesom sa svojom četverogodišnjom kćeri Arlo Day koju su vozili u kolicima.

Meester je bila potpuno ležerno odjevena, u crni kombinezon, koji je otkrivao već poveći trbuh, što znači da obitelj neće dugo čekati na prinovu.

Meester škljocanje fotoaparata nije nimalo smetalo, već je i dalje uživala u druženju s obitelji i upijanju sunca potpuno opuštena i bez šminke.

Inače, par se vjenčao 2014. godine, a rođenje prve kćeri tajili su gotovo dva mjeseca. Glumica u javnosti nije viđena od siječnja pa zapravo nije toliko iznenađenje što je odjednom osvanula s trudničkim trbuhom.

Meester i Brody očito ne vole iznositi detalje iz privatnog života u javnost pa nikada nisu potvrdili da su se vjenčali. Glumica, koja se proslavila ulogom Blair Waldorf u seriji "Tračerica", rođena je u zatvoru u Teksasu, gdje je njezina majka služila kaznu zbog droge pa ju je odgajala njezina baka.

Photo © 2019 NPA/The Grosby Group
NPA/The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia
Meester i Brody vjenčali su se još 2014., ali vjenčanje nikada nisu potvrdili.

"Zbog toga ne osuđujem olako druge ljude i jako sam otvorena prema svima. Više cijenim i stvari koje imam", rekla je glumica u jednom intervjuu.


ČITAJTE I:

Linker
20. travanj 2024 02:52