Maja Šuput / Instagram
DALEKO OD SNIJEGA I KIŠE

12 fotografija čistog luksuza: Maja Šuput i njezin Nenad provociraju prizorima s odmora

Novu godinu zagrebačka pjevačica odlučila je započeti putovanjem u toplije krajeve: već nekoliko dana sa zaručnikom uživa na Filipinima, nakon kojih će još posjetiti Japan, a nakon toga se vraća nastupima - i planiranju vlastitog vjenčanja.

Pjevačica Maja Šuput (39) iza sebe je ostavila turbulentnu 2018. godinu i novu odlučila započeti bajkovitim putovanjem na Filipine gdje uživa sa zaručnikom Nenadom Tatarinovim (35).

- Tri mjeseca nisam nigdje putovala privatno pa jedva čekam odmor s Nenadom - kazala je za magazin Gloria i dodala kako će prvih deset dana uživati na Filipinima, a nakon toga će još deset dana provesti u Japanu jer njezin zaručnik želi vidjeti Tokio, dok se ona veseli vrhunskoj hrani i karaokama.

Na Filipinama su odabrali resort Nay Palad na privatnom otočiću s dvadesetak ljudi i privatnim batlerom, a zaljubljeni zaručnici će nakon povratka s odmora - koji će trajati gotovo cijeli mjesec - početi s planiranjem vlastite svadbe. Iako ona oko vlastitog vjenčanja ne drami, Maja priznaje kako joj prijatelji govore da nije normalna jer toliko čeka s organizacijom. Ipak, s obzirom na to koliko je svadbi već odradila, doduše samo nastupajući, nije neobično što nema tremu i vrijeme prije kaosa oko vjenčanja želi iskoristiti da s Nenadom napuni baterije daleko od svih.

I dok bi zagrebačkim ulicama ovih dana šetala u kaputu i čizmama, Maja na Filipinima iz dana u dan uskače iz jednog u drugi badić i na plaži uživa u lepršavim ljetnim haljinama.

Linker
15. travanj 2024 20:03