instagram
zgodna na tatu

18 joj je godina već! Znate li čija je ovo prelijepa kći?

Naočit 45-godišnji glumac Jude Law na plavi je tepih uoči premijernog prikazivanja filma novog filma u kojem ima istaknutu ulogu, 'Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela' u Londonu, poveo 18-godišnju kćer koja je osvojila modom i ljepotom.

Iris Law, damica koja je u listopadu napunila 18 godina, pod povećalom javnosti živi otkako se rodila - otac joj je glumac Jude Law (45), a majka glumica Sadie Frost (53), no roditelji su joj se rastali kad je imala svega tri godine. Prednost životnog iskustva u svijetu showbizza, ali i ljepotu, iskoristila je za probijanje u manekenskim vodama u kojima odlično pliva. U utorak navečer došla je podržati oca Judea na premijeru i to u vrlo chic izdanju zbog čega su se mnogi fotoobjektivi usmjerili prema njoj.

Iris Law attending the Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald UK premiere held at Leicester Square, London., Image: 395916770, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

Iris je izgledala neodoljivo u jesenskom kompletiću - hlačama širokih ravnih nogavica i jaknici od tamnoplavog sivom prošaranog buklea, s crnim kožnatim umecima. U ruci je, oko zapešća, nosila malu torbicu modne kuće Chanel.

Iris Law attending the Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald UK premiere held at Leicester Square, London., Image: 395916754, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association
Profimedia, Press Association

Tata Jude Law je pak bio naočit u baršunastom sakou u boji kestena, a šešir kao modni dodatak nije skidao niti tijekom službenog fotografiranja na tepihu. Iza novog filma fantazije u kojem glumi, 'Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela', stoje slavna autorica Harry Potter serijala, J.K. Rowling, i studio Warner Bros, a film će u kinima redovno početi igrati od 16. studenog.

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 13: Jude Law attends the UK Premiere of
Getty Images

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 13: Jude Law attends the UK Premiere of
Getty Images

Jude je u braku sa Sadie Frost dobio troje djece – 22-godišnjeg sina Raffertyja, 16-godišnjeg Rudyja i 18-godišnju Iris. Posvojio je i Sadienog 29-godišnjeg sina Finlaya. Ima i devetogodišnju kćer Sophije koju s modelom Samanthom Burke, a prije tri godine postao je i otac Ade koju je dobio sa britanskom kantautoricom Catherine Harding.



Linker
17. travanj 2024 10:37