Profimedia, Zuma Press - Archive
VELIKA LJUBAV

21 godinu su u braku, a on se dana kada ju je upoznao sjeća kao da je bilo jučer

Nakon 21 godine braka, slavni glumac još se uvijek sjeća dana kada je upoznao svoju suprugu – i to kao da je bilo jučer.

Nakon 21 godine braka, slavni glumac još se uvijek sjeća dana kada je upoznao svoju suprugu – i to kao da je bilo jučer.

Oni su jedan od najstabilnijih holivudskih parova koji svoj privatan život ne voli izlagati znatiželji obožavatelja, ali ovog puta Hugh Jackman (49) nije odolio a da se ne prisjeti dana kada je upoznao ženu s kojom će provesti ostatak svog života. On je tada bio u ranim dvadesetima i dobio je svoju prvu glumačku ulogu u australskoj TV seriji "Correlli" u kojoj je Deborra-lee Furness (62) imala jednu od glavnih uloga.

Deborra-lee Furness and Hugh Jackman arrive on the red carpet at the 'The Greatest Showman' World Premiere aboard the Queen Mary 2 at the Brooklyn Cruise Terminal on December 8, 2017 in New York City.     Photo by /UPI, Image: 357341091, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, UPI
Profimedia, UPI

- Bio je to moj prvi posao nakon škole glume i velika prilika. Bio sam strašno preplašen. Ona je tada bila velika zvijezda. Kad su me pokupili, ona je sjedila na suvozačkom sjedalu, skinula naočale i rekla "Ja sam Deborra-lee Furness, drago mi je što smo se upoznali" – otkrio je glumac i dodao kako je odmah pomislio kako mu se "sviđa ta djevojka". Hugh Jackman skupljao je hrabrost čak šest tjedana da 13 godina stariju glumicu pozove na spoj, osobito jer su bili kolege i smatrao je da bi to bilo neprofesionalno i neugodno.

-Najprije nisam razgovarao s njom tjedan dana, ali sam shvatio da mi to nije dobar plan – otkrio je glumac koji je trenutačno zvijezda novog filma "Najveći showman". Njihova ljubav ipak je započela nakon što se odvažio pozvati je na večeru zajedno s dvadesetak drugih prijatelja. Tada ga je ona pozvala na red jer je primijetila da je izbjegava.

- Zaljubio sam se u tebe. Proći će me, oprosti mi – rekao sam joj, a ona mi je uzvratila i iznenadila me priznanjem: "I ja sam zaljubljena u tebe".

December 8, 2017 - New York, New York, USA - Hugh Jackman mit Gattin Deborra-Lee Furness bei der Weltpremiere des Kinofilms 'The Greatest Showman' an Bord der Queen Mary 2 am Brooklyn Cruise Terminal. New York, 08.12.2017, Image: 357435843, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - Archives
Profimedia, Zuma Press - Archive

Par je svoju vezu pokušavao sakriti puna tri tjedna sve dok nisu shvatili da cijela ekipa na setu zna cijelo vrijeme da su njih dvoje zajedno. Unatoč velikoj razlici u godinama, Jackman je priznao kako je doslovno on onaj koji je "odrasliji" u njihovoj vezi, dok se ona ponaša poput malog djeteta. Vjenčali su se 1996. godine, a uskoro nakon su proširili svoju obitelj posvojenjem – sada imaju 17-godišnjeg sina Oscara te 12-godišnju kćer Avu.

New York, NY  - Golden Globe Nominee Hugh Jackman is all smiles while riding Citibikes with Wife Deborra-Lee Furness in Manhattan's West Village neighborhood. Hugh was recently nominated as
Profimedia, AKM-GSI

Linker
26. travanj 2024 22:23