Sharky/Polite Paparazzi/SPLASH
PRVI PUT MAJKA

40. rođendan dočekat će kao majka: Holivudska glumica sedam mjeseci skrivala trudnoću

Posljednjih nekoliko mjeseci se skriva, a sada je otkriveno i zašto - kanadska glumica očekuje svoje prvo dijete u 40.godini života.

Posljednjih nekoliko mjeseci se skriva, a sada je otkriveno i zašto - kanadska glumica očekuje svoje prvo dijete u 40.godini života.

Iako glumica Rachel McAdams (39) još nije potvrdila sretne vijesti, E! je dobio potvrdu iz više izvora da će postati prvi put majka i to uskoro. S obzirom na to da svoj privatan život skriva od javnosti, nije nimalo čudno da je i trudnoću uspjela sakriti od svojih obožavatelja. Glumica je navodno već u trećem tromjesječju trudnoće, a prvi put će postati majka s partnerom Jamiem Lindenom.

TORONTO, ON - SEPTEMBER 10:  Rachel McAdams attends the
Getty Images

Rachel McAdams & her boyfriend Jamie Linden are seen catching a flight out of Los Angeles.  The adorable couple went into the LAX terminal separately.  McAdams was seen wearing a denim baseball cap with denim overalls and boots and a plaid coat. 
<P>
Pictured: Rachel McAdams
<B>Ref: SPL1470035  300317   EXCLUSIVE</B><BR/>
Picture by: Sharky/Polite Paparazzi/SPLASH<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:310-821-2666<BR/>
New York:212-619-2666<BR/>
London:870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Sharky/Polite Paparazzi/SPLASH
Jamie Linden

Iako o njihovom odnosu nikada nije govorila, par je viđen zajedno još 2016. godine, a nedavno su bili zajedno u Atlanti, kada je njezin trudnički trbuh stigao u prvi plan. Potvrde od nje još nema, njezin agent se ne javlja, ali mnogima je znak da je trudna i to što je posljednjih mjeseci nema u javnosti te što se nije pojavila na premijeri svojeg novog filma "Game Night".

Posljednji put kada je viđena u javnosti, na aerodromu u Torontu, nosila je vrećastu jaknu zbog čega sada svi nagađaju da je ispod nje skrivala trudnički trbuh te da je sada već u sedmom mjesecu trudnoće. Iako svoj privatan život skriva, McAdams nikada nije tajila da želi postati majka te je još 2009. izjavila kako bi voljela imati djecu.

172388, EXCLUSIVE: Rachel McAdams spotted Saturday at Pearson International Airport and hiring a rental car. Toronto, Canada - November 27, 2017. CANADA OUT, Image: 356266026, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS APPLY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Pacific coast news
Profimedia, Pacific coast news
U Torontu u studenome prošle godine

Linker
26. travanj 2024 03:31