Profimedia, Abaca Press
Nema labavo

'Ako to ne napraviš, ništa od vjenčanja': Zvijezda 'Igre prijestolja' svom je suprugu dala ultimatum

Nakon čak dva vjenčanja - brzog u Las Vegasu i glamuroznog na jugu Francuske, Sophie Turner i Joe Jonas očekuju i prinovu. No, pjevač je u nedavnom intervjuu otkrio da do vjenčanja niti ne bi došlo da nije ispunio zadatak koji mu je dala glumica.

Iako su pjevač Joe Jonas i glumica Sophie Turner bili prilično tajnoviti oko svog vjenčanja u lipnju prošle godine, član grupe Jonas Brothers otkrio je da mu je supruga prije vjenčanja dala neočekivan ultimatum. Sophie, koja je u popularnoj seriji "Igra prijestolja" glumila Sansu Stark, inače je veliki obožavatelj filmova o čarobnjacima, a najdraži joj je Harry Potter.

Joe Jonas and Sophie Turner
Detroit Red Wings v New York Rangers ice hockey game, New York, USA - 19 Mar 2019
At one point Sophie impressed by the crowd by quickly drinking (and spilling) a glass of wine while being put on the Jumbotron, Image: 420709848, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features
Joe i Sophie zaručili su se krajem 2017. nakon nešto više od godinu dana veze.

U 'Kasnom showu s Jamesom Cordenom' Joe je ispričao što mu je Sophie rekla jednom prilikom: 'Slušaj, ako ćemo biti u vezi, moraš pogledati sve filmove o Harryju Potteru. Jer svakog Božića, za vas koji ne znate, u Velikoj Britaniji pušta se samo Harry Potter", rekao je Joe.

Bez obzira na to što ga je tadašnja djevojka, a sadašnja supruga na to natjerala, filmovi o malom čarobnjaku jako su mu se svidjeli.

A kako ne bi samo on 'imao posla', zamolio je Sophie da ponovno pogledaju sva tri "Gospodara prstenova".

Sve im išlo kao 'po loju'

Inače, supružnici očekuju prinovu, a sretnu vijest objavili su u veljači ove godine, taman pred pandemiju koronavirusa. Iako je Sophie cijelo vrijeme pokušavala sakriti trbuščić, to njoj nije pošlo za rukom. Pokušavali su sakriti i vjenčanje u Las Vegasu, no njihov prijatelj DJ Diplo sve je live streamao.

Sophie Turner Instagram

S njima su tada bili samo najbliži prijatelji, a dva mjeseca kasnije organizirali su još jednu svadbu za širi krug ljudi. Ceremonija se održala na jugu Francuske u dvorcu iz 18. stoljeća Château de Tourreau u Provansi. ZA medeni mjesec izabrali su Sonevu Fushi, spektakularni resort na Maldivima koje se reklamira kao "skrovište" na privatnom otoku.

Čitajte i:

Ni svadbe više nisu što su bile: Marija Borić vjenčala se u nedjelju u šumi, Svrtan se ženio nakon posla...

Napokon otkrivena fotografija s vjenčanja: Vjenčanica oduzima dah!

Nakon bajkovitog vjenčanja suočili su se s gubitkom i odlučili napraviti identične tetovaže

Linker
11. travanj 2024 10:47