Getty Images for Hamptons Intern
OBITELJSKI ŠALJIVI VIDEO

Alec Baldwin i njegova supruga na neodoljiv način otkrili spol pete bebe

Video koji je poznati par objavio na Instagramu rastopio je sve njihove pratitelje jer glavne uloge imaju njihova djeca.

Glumac Alec Baldwin i njegova supruga Hilaria očekuju djevojčicu, baš kako su i priželjkivali. 61-godišnji glumac i njegova 26 godina mlađa supruga čekaju peto dijete, a spol su objavili uz pomoć slatkog videa u kojoj glavnu ulogu imaju njihova djeca Carmen (6), Rafael (4), Leonardo (3) i Romeo (1).

Djeca u snimci ulaze u spavaću sobu, a tamo svakoga čeka lutka koju su najprije držali u naručju, a onda počeli odmotavati iz dekice. Nakon što su vidjeli da su sve lutke odjevene u ružičasto, shvatili su da im stiže djevojčica. Naravno, ta vijest je najviše oduševila malenu Carmen koja se odmah bacila u tatino naručje.

Hilaria je podijelila šaljivi obiteljski video na svom Instagramu, a čestitke stižu iz cijelog svijeta. Iako je nedavno fitness trenerica izjavila kako sa suprugom ima tek tri izlaska godišnje i da je u njihovoj kući kaotično, petom djetetu se neizmjerno raduju, osobito nakon što su prošli kroz spontani pobačaj prije nekoliko mjeseci.

Hilaria Baldwin (hilariabaldwin / 14.09.2019): Saturday treats! @thedonutpub, Image: 470896891, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Face to Face
Profimedia, Face to Face

"Prihvatili smo ludost našeg klana", istaknula je Hilaria tada i dodala kako su radili na petom djetetu jer su silno željeli još jednu kćer.

Beverly Hills, CA  - Alec Baldwin strolls around with his wife Hilaria and their children Carmen, Rafael, and Leonardo in Beverly Hills. After recently pleading guilty to harassment in a parking spot scuffle, and receiving anger management.

Pictured: Hilaria Baldwin

BACKGRID USA 29 JANUARY 2019, Image: 411160332, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Linker
18. travanj 2024 15:19