instagram
Čestitke se nižu i nižu...

Ana Gruica dobrano iznenadila: 'I... rekla sam 'da''

Stihovima iz Rihannine pjesme 'Diamonds' splitska glumica Ana Gruica dala je svijetu do znanja da se zaručila za svog partnera Borana Uglešića.

Prošle jeseni, sredinom rujna, Ana Gruica je ekskluzivno za magazin Gloria potvrdila da zagrebački pisac i svjetski putnik Hrvoje Šalković i ona nisu više zajedno. Iako ih veže sin Marat Ivan Šalković koji će u kolovozu napuniti tri godine, nisu uspjeli sačuvati vezu. Da su se rastali zauvijek, postalo je sasvim jasno mjesec dana kasnije, kad je glumica dala naslutiti da je ponovo zaljubljena, i to u uglednog splitskog psihijatra Borana Uglešića. Snimljeni su bili kako izlaze iz splitskog hotela Park i izgledali više nego prisni. Studeni je donio potvrdu njihove ljubavi - Gruica se pohvalila na društvenim mrežama, i to je činila do danas, kad je objavila da je veza otišla korak dalje. Prema - zarukama.

Potvrdila je to dijamantnim prstenom na ruci, stihovima iz Rihannine pjesme Diamonds, te riječima pokraj fotografije na svom Instagramu: 'Svijetli poput dijamanta... pronađi svjetlo u prekrasnome moru, izabrala sam biti sretna, ti i ja, ti i ja, mi smo kao dijamanti na nebu, ti si poput zvijezde, vizija ekstaze, kad me držiš ja sam živa, mi smo poput dijamanata na nebu'.

I za kraj, sve je obznanila:

'I... rekla sam da.'

A čestitke se nižu i nižu...

instagram
instagram

Linker
24. travanj 2024 11:53