Profimedia, Mega Agency
Još malo...

Ana i Bastian NAPOKON podijelili vijesti: 'Ne možemo biti sretniji'

Kako li je samo tako dugo slavni par izdržao ne reći svijetu da ih je sustigla najveća sreća... No, objava kojom su potvrdili šuškanja toliko je simpatična da su im obožavatelji sve oprostili...

Nakon bajkovitog prošlogodišnjeg vjenčanja u Veneciji, koje je izazvalo pozornost cijelog svijeta, omiljena srpska tenisačica Ana Ivanović i nogometni as Bastian Schweinsteiger nisu krili da će poraditi na bebi. Ana je odustala od profesionalne karijere, a on je prihvatio ponudu iz američkog Chicaga da igra za tamošnji nogometni klub, te su proljetos preselili 'preko bare'.

I doista, još su ljetos krenula prva šuškanja da je Ana trudna, no par je o tome javno šutio. Ipak, nekoliko je objava na društvenim mrežama već dalo naslutiti trudnički trbuščić i više nitko nije sumnjao u dolazak prinove. No, danas je stigla i potvrda, glavom i bradom, s Anine strane: objavila je fotografiju na kojoj su tri para tenisica - minijaturne bebine, njezine i Bastianove. Budući da su identične, bijele, prizor je još simpatičniji i Ana je za ovu fotografiju u nekoliko sati od objave prikupila 57.000 likeova.

Pokraj snimke 29-godišnja tenisačica napisala je: 'Mali dodatak našoj obitelji. Ne možemo biti sretniji'. Time je prvi put i službeno svijetu obznanila da ona i njezin 33-godišnji suprug čekaju svoje prvo dijete. Zajedno su četiri i pol godine, od toga godinu i pol u braku.

A little extension to our family . Couldn’t be more happy❤ !!! @bastianschweinsteiger

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

I will never forget this day!!! Happy anniversary my love ❤ @bastianschweinsteiger!

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Linker
23. travanj 2024 04:14