DIVAN PRIMJER

Ana Miščević: Fotografija koja govori bezbroj toplih riječi

Mališani sve upijaju, a kad je riječ o obiteljskim vrijednostima, neke od njih usađuju se zauvijek. Toga je svjesna i Ana Miščević, koja je svom dječaku priuštila fotografiju vrijednu pamćenja.

Simpatična voditeljica nerijetko daje divan primjer obiteljske sloge, pa je tako i nedavno otkrila sve detalje odgoja svog sina kojeg je dobila tijekom četverogodišnje veze s Milom Stavrosom, po kojemu je mališan i dobio ime. Složni i razumni, Milo i Ana svog sina odgajaju zajedničkim snagama i uz puno ljubavi, bez obzira na to što su svoju vezu okončali. Dječak tako odrasta u okruženju prepunom poštovanja, a obiteljskim vrijednostima mama ga je podučila i danas posjetom njegovom 95-godišnjem pradjedu.

“Tek mu je 95! Godine nisu bitne, važno je samo kako se osjećaš..a sudeći po tome, moj deda od 95 godina je tu negdje s Milom od 7!” – tim je riječima Ana potkrijepila fotografiju koja prikazuje kako 7-godišnji sinčić Milo grli njezinog djeda u poodmakloj dobi. Vitalan starac tako je postao dio selfija koji je oduševio Anine prijatelje.

Fotografija koja prikazuje svu ljepotu, ali i prolaznost života, jednoga će dana mališanu biti najdivnija uspomena na povezanost i toplinu koja njegovom obitelji vlada.

Linker
17. travanj 2024 16:17