Instagram
Preslatke mama i kći

Anamarija Asanović i malena Zorka – slađe ne može!

Kako malena sve više raste, tako je zaposlenoj mami sve lakše. Više im ne trebaju ni automobil ni kolica – prometnu gužvu u Splitu izbjegavaju vožnjom na biciklu.

Splitska dizajnerica jedva je dočekala da njezina djevojčica Zorka malo naraste kako bi se bezbrižno mogla posvetiti poslu. Naime, uz modni dizajn, uskoro će se morati vratiti predavačkim obvezama na školi mode i dizajna Callegari, a nedavno je otvorila i vlastiti butik u Splitu. Anamarija Asanović i kći nisu navikle na razdvojenost, baš sve rade zajedno, a sad je djevojčica dovoljno velika da može na sjedalicu bicikla pa s mamom u vožnju gradom.

"Zorka je cijelo vrijeme sa mnom, glavna je moja pomagačica. Kad nešto baš ne mogu obaviti s njom, uskoči tata Marin, ali uglavnom je uz mene." otkrila je nedavno za portal gloria.hr Splićanka. Iako uz poslovne obveze stigne samo kratko predahnuti vikendom, ovu je sunčanu i toplu nedjelju odlučila posvetiti samo svojoj malenoj mezimici. Brižna majka na Instagramu je objavila fotografiju s plaže na kojoj svoju kći drži u zagrljaju omotanu ručnikom, a netom prije zajedno su guštale u moru. U uživanciji im se sigurno pridružio i Marin Siriščević, jedriličarski trener i partner 29-godišnje modne dizajnerice. Uskoro Zorki slijede životne promjene - s prvim danima jeseni malena će ili krenuti u jaslice ili dobiti dadilju, ovisno o tome za koju se opciju odluče njezini roditelji.

Linker
16. travanj 2024 22:16