Saša Burić
razdvojeni par

Anamarija Asanović - ljubavni brodolom splitske dizajnerice

Splitska dizajnerica Anamarija Asanović prije tri je godine svojoj srednjoškolskoj ljubavi, jedriličaru Marinu Siriščeviću dala novu šansu, a iako su stvorili obitelj, čini se da prolaze kroz ljubavnu krizu.

Jednomjesečni boravak u Australiji kod oca Aljoše Asanovića bio je svojevrsna terapija za splitsku dizajnericu Anamariju Asanović (29) nakon što je, kako doznajemo iz izvora bliskog paru, njezin partner Marin Siriščević iselio iz njihovog splitskog doma. Samo par mjeseci uoči drugog rođendana njihove kćeri Zorke par je donio odluku da će, barem zasad, dalje krenuti svatko svojim putem. Tada je Marin otišao na jednomjesečnu regatu u Španjolsku, a Anamarija je otputovala sa svojim Zorkom u Melbourne kako bi se odmakla od splitske svakodnevice, ali i pomogla ocu oko uređenja stana. Naime, proslavljeni je nogometaš preuzeo tamošnji drugoligaški klub Melbourne Knights. Tako je 13. veljače malena Zorka proslavila svoj drugi rođendan s mamom i djedom na australskim plažama, a Anamarija je kao strastvena ljubiteljica surfanja iskusila ovu oceansku avanturu.

Instagram
Ljubav prema surfanju Marin je prenio na Anamariju koja je u avanturi uživala tijekom boravka u Australiji
Sutivan, Brac, 200712.
Morski dan 14. izdanja festivala ekstremnih sportova Vanka regule u Sutivanu na otoku Bracu. 
Na fotografiji: Marin Siriscevic na surf dasci
Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX
Božidar Vukičević / Hanza Media
Marin Siriščević snimljen u Sutivanu na otoku Braču

Koliko su povezani nogometni as i njegova kćer pokazalo se još tijekom dolaska malene Zorke na svijet. Otac Aljoša, majka Katarina i brat Antonio neprestano su bili uz Anamariju, baš kao i nevjenčani suprug Marin. Još je tada bilo jasno da samozatajni surfer i jedriličar zazire od svjetla reflektora i medijske pažnje kada je pokušao zamoliti fotoreportere ispred rodilišta da ih ne fotografiraju. Anamarija je pak s malenom Zorkom, svojim i Marinovim roditeljima svesrdno pozirala i ponosno svijetu pokazala nasljednicu.

Milan Sabic / Hanza Media
Anamarija Asanović pri izlasku iz rodilišta sa Zorkom uz svoje i Marinove roditelje 2016. godine

Obitelj joj je bila velika podrška i tijekom prošlog ljeta kada je netom prije svog 29. rođendana u Splitu otvorila dvadesetak kvadrata šarmantno uređenog showrooma A_A sa svojim dizajnerskim komadima.

Promo; Tomislav Botić, Jure Ravlić
Majka Katarina i otac Aljoša bili su podrška kada je otvorila butik u Splitu

Nakon nedavnog povratka iz Australije, Anamarija ne gubi vrijeme. Osim što priprema novu kolekciju, povremeno predaje i na talijanskoj školi mode i dizajna, a posvetila se i vježbanju.

Linker
31. ožujak 2024 18:31