Trebalo je to izdržati

Andriju Miloševića djevojka natjerala na dijetu i hvali se rezultatom: 'Ovo je moj novi mršavi dečko'

'Sinoć sam promovirala svog novog, zgodnog i mršavog dečka', pohvalila se djevojka poznatog crnogorskog glumca Andrije Miloševića i oduševila cijelu regiju - ne samo zbog mršavijeg Andrije, već i smisla za humor koji se savršeno podudara s njegovim...

Glumac Andrija Milošević (39) pet godina je u stabilnoj vezi s kolegicom Aleksandrom Tomić (29), a upravo se ona na svom Instagram profilu pohvalila savršenom zajedničkom fotografijom s eventa zbog koje su dobili pravu lavinu komplimenata.

'Sinoć sam promovirala mog novog, jako zgodnog i mršavog dečka...', napisala je pokraj njihove zajedničke fotografije njegova deset godina mlađa djevojka koja je blistala u zelenoj haljini s čipkom.

'Preslatki ste!', 'Andrija se utegnuo', 'Možeš se udati', 'Lutko, kako si smršavio!', nanizali su hvalospjeve podrške zajedničkih prijatelja.

Andrija je spreman za plažu, a njegova djevojka ponosna je na njega što je disciplinom i trudom skinuo nekoliko kilograma viška. Glumački par izgleda sjajno, a mnogi ih vide u ulogama mladenaca jer, kako kažu, odlično funkcioniraju u vezi. 'Super se slažemo. U našem odnosu nema nekog zatezanja. Najvažnije je biti jednostavan, i u poslu, i u životu', rekao je Andrija za srpsko izdanje magazina Gloria i rekao da se ne opterećuje bračnim vodama. 'Ne znam kada će se to dogoditi. Kad bude – bit će.'

U ožujku, prije dijete:

A post shared by Aleksandra Tomic (@_djedja_) on

Linker
17. travanj 2024 06:02