Getty Images for Disney
Ponovno ujedinjeni

Angelina i Maddox ponovno zajedno: Slatka gesta na crvenom tepihu govori koliko su povezani

Angelina Jolie nije morala dugo čekati da se ponovno sretne sa sinom Maddoxom nakon što je njezin 18-godišnjeg sina otpratila na fakultet prethodnog ljeta. Njihov susret prštao je od emocija...

Slavna 44-godišnja glumica Angelina Jolie nakon Los Angelesa došla je u Japan kako bi promovirala novi nastavak filma Gospodarica zla, a tamo ju je dočekao najstariji sin. Maddox je ove godine upisao sveučilište Yonsei u Južnoj Koreji, a u Tokio je stigao podržati majku na crvenom tepihu.

Presretni zbog ujedinjenja, Angelina i Maddox šetali su crvenim tepihom držeći se za ruke. U svečanom trenutku najslađi par pratila je i kći Zahara.

TOKYO, JAPAN - OCTOBER 03: (L-R) Maddox Jolie-Pitt escorts Angelina Jolie upon arriving at the Japan premiere of 'Maleficent: Mistress of Evil' on October 03, 2019 in Tokyo, Japan. (Photo by Christopher Jue/Getty Images for Disney)
Getty Images for Disney

Nagrađivana glumica odjenula je gracioznu haljinu Ralph & Russo, dok je Maddox odjenio bijelo odijelo i crnu majicu. Zahara se nakon što se pojavila u Los Angelesu u crnoj dugoj haljini, ovoga puta izabrala je dugu haljinu s prozirnim dijelom od čipke.

TOKYO, JAPAN - OCTOBER 03: (L-R) Maddox Jolie-Pitt, Angelina Jolie, and Zahara Jolie-Pitt attend the Japan premiere of 'Maleficent: Mistress of Evil' on October 03, 2019 in Tokyo, Japan. (Photo by Christopher Jue/Getty Images for Disney)
Getty Images for Disney

U njihovoj obitelji sve napokon sjeda na mjesto. U nedavnom intervjuu Angelina je rekla da je neutješno plakala kad je sina otpratila na fakultet, ali da je sretna zbog uzbudljivih noviteta u njihovoj obitelji.

TOKYO, JAPAN - OCTOBER 03: (L-R) Zahara Jolie-Pitt, Angelina Jolie, and Maddox Jolie-Pitt attend the Japan premiere of 'Maleficent: Mistress of Evil' on October 03, 2019 in Tokyo, Japan. (Photo by Christopher Jue/Getty Images for Disney)
Getty Images for Disney

TOKYO, JAPAN - OCTOBER 03: Angelina Jolie (R) and son Maddox Jolie-Pitt attend the Japan premiere of 'Maleficent: Mistress of Evil' on October 03, 2019 in Tokyo, Japan. (Photo by Christopher Jue/Getty Images for Disney)
Getty Images for Disney
Angelina ne mari za ljubavni život svog bivšeg supruga...

"Jako sam ponosna na njega", rekla je glumica. "Jako sam uzbuđena jer i moj se svijet širi s njihovim novim iskustvima. Učim svaki dan od njih i lijepo ih je gledati u ovom razdoblju", rekla je ponosna mama.

Ovo je prvi emotivni susret majke i sina nakon njihovog rastanka za ljeto. "Srećom kad sam ga pratila na fakultet nosila sam velike sunčane naočale. I ne mogu vam reći koliko puta sam se okretala i mahala mu u suzama. On je to znao i samo je strpljivo mahao i čekao sve dok nisam otišla. ", prisjetila se slavna glumica.

Linker
19. travanj 2024 18:15