Getty Images
NAKON RAZVODA

Angelina Jolie je spremna posvojiti još nekoliko djece

Čini se da Angelini Jolie nije dovoljno šestero djece jer je najavila da će, čim završi razvod braka od Brada Pitta, posvojiti još nekoliko!

Humanitarno djelovanje oduvijek je bilo u centru interesa 41-godišnje glumice i uvijek je pokušavala pronaći način kako učiniti svijet boljim mjestom. Jedan od načina je svakako i posvajanje djece i Angelina je sada spremna usrećiti još poneko dijete iz različitih krajeva svijeta, čim završi bolna rastava od Brada Pitta o kojoj je nedavno prvi put javno progovorila.

Angelina Jolie je dosad posvaja djecu iz različitih dijelova svijeta, uključujući Kambodžu, Etiopiju i Vijetnam. Dok je bila trudna s kćerkom Shiloh, Angelina i Brad Pitt su otputovali u Namibiju kako bi izbjegli fotografe i holivudski šušur, a prije nego što će roditi blizance Vivienne i Knoxa, na dva tjedna se "sakrila" u bolnicu u Nici. Izgledno je da će Angelina opet otputovati u neku od zemalja trećeg svijeta kako bi pronašla djecu koju bi mogla posvojiti, ali sada je na putovanju sasvim sigurno neće pratiti Brad Pitt.

Navodno je Angelina Jolie zabrinuta oko sindroma "praznog gnijezda" jer će njezini tinejdžeri uskoro postati studenti i napustiti roditeljski dom pa bi s novom posvojenom djecom željela donijeti radost i veselje u svoj život.

Linker
20. travanj 2024 04:21