Profimedia, KCS Presse
Diva bez premca

Angelina Jolie opet je ona 'stara': U šetnji Parizom nije izgledala ni mršavo, ni nesretno

Glumačka zvijezda u Pariz je stigla zbog privatnih razloga, ali se pojavila i na eventu kozmetičke kuće čije je zaštitno lice

Samo dan nakon posjeta izbjegličkom kampu u Jordanu, Angelina Jolie sletjela je u Pariz kako bi provela vrijeme s 14-godišnjim sinom Paxom, izvještava Just Jared.

Glumica, koju su mediji često prozivali zbog pretjerano mršavog izgleda, ispred parfumerije kuće Guerlain, čije je zaštitno lice, izgledala je vedro i glamurozno, kao u danima najbolje slave.

Angeline Jolie sortant du magasin Guerlain des Champs-Elysées ŕ Paris le 29 janvier 2018 Angelina Jolie going out of the Guerlain shop on the Champs-Elysées in Paris, France on january 29th, 2018, Image: 361736391, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, KCS Presse
Profimedia, KCS Presse

42-godišnja Angelina zablistala je u širokim sivim hlačama ispod kojih su provirivale metalik salonke u špic, a kao najvažniji komad elegantnog outfita pokazao se bež kaput brenda Ralph&Russo, koji Angelina često nosi. U kreacijama ovog dvojca više se puta pojavljivala na crvenom tepihu, a njihov je komplet odabrala i za posjet britanskoj kraljici 2014. godine.

Neutralan outfit za šetnju Parizom Angelina je zaokružila crvenom torbicom, dijamantnim naušnicama i velikim sunčanim naočalama. Pri ulasku u parfumeriju, usne su joj bile premazane žarko crvenim ružem koji je u luksuzno opremljenoj trgovini skinula i zamijenila svijetlosmeđom nijansom.

Pri izlasku iz parfumerije, Angelina se veselo smijala obožavateljima, a tu i tamo čak je zastala kako bi obožavateljima priuštila selfie u društvu velike zvijezde.

Angeline Jolie sortant du magasin Guerlain des Champs-Elysées ŕ Paris le 29 janvier 2018 Angelina Jolie going out of the Guerlain shop on the Champs-Elysées in Paris, France on january 29th, 2018, Image: 361736411, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, KCS Presse
Profimedia, KCS Presse

Prva godina nakon razvoda od Brada Pitta Angelini je bila vidno teška, no čini se da su stvari sada opet sjele na svoje mjesto i da je spremna za nove pobjede.

Linker
20. travanj 2024 00:57