Getty Images
INTERVJU

Angelina Jolie otkrila gdje vidi svoju obitelj za deset godina

Nakon što se našla u centru pozornosti zbog razvoda od Brada Pitta, glumica Angelina Jolie napokon je odlučila u iskrenom intervjuu progovoriti o svojem poslovnom, ali i privatnom životu.

Holivudska glumica, redateljica i humanitarka otkrila je u intervjuu za britanski Hello gdje vidi svoju obitelj za deset godina. U planovima koje ima nije spominjala uskoro bivšeg supruga Brada Pitta, već je govorila samo o svojih šestero djece - Maddoxu, Paxu, Zahari, Shiloh, Knoxu i Vivienne.

-Uvijek zamišljam da ću dane provoditi putujući od zemlje do zemlje kako bih posjetila svoju djecu jer očekujem da će živjeti diljem svijeta. Mislim da će neki od njih pratiti moj put i posvetiti se međunarodnom humanitarnom radu te da će mi se pridružiti u tome. Mislim da ću biti manje uključena u film, a više fokusirana na obitelj i humanitaran rad - otkrila je Angelina Jolie i dodala kako od svih svojih uloga najviše voli onu majčinsku.

Oskarovka je priznala kako je s godinama postala samo još više neustrašiva, osobito nakon zdravstvenih problema s kojima se suočila u prošlom desetljeću. Upravo zbog toga joj je najvažnije njezino zdravlje i zdravlje njezine djece, a najsretnija je kada čuje njihov smijeh - osobito Zaharin.

- Zvuk Zaharinog smijeha me u trenu oraspoloži. Ona je jedna od onih koji se smiju cijelim tijelom. Potpuno iskreno i radosno - izjavila je Jolie, koja je prije par tjedana uživala u shoppingu s djecom u Londonu, a nedavno je otkriveno kako, unatoč razvodu, ona i Brad Pitt nastavljaju poslovnu suradnju.

Linker
17. travanj 2024 13:01