Getty Images for Disney
nisu se pomaknuli ni milimetar

Angelininim brigama nema kraja: Pokušala je sve, ali najstariji sin ne želi uvažiti njezinu najveću molbu

Od incidenta prije tri godine kada su se sukobili u zrakoplovu u kojem je bila cijela obitelj, Brad Pitt i njegov najstariji sin Maddox gotovo da se nisu ni vidjeli, a kamoli se družili. Ma koliko gorčine u majci Angelini Jolie bilo zbog drame i brige oko razvoda, ipak je dala sve od sebe da pomiri oca i sina, no kako piše UsWeekly, bezuspješno.

U privatnom zrakoplovu tada još bračnih partnera Angeline Jolie i Brada Pitta 2016. godine dogodio se incident nakon kojeg je glumica čvrsto odlučila da će se razvesti. Kap je, naime, prelila već prepunu čašu kad se Brad sukobio s Maddoxom i ovaj danas 18-godišnjak od tog dana ne želi ni čuti za oca. Angelina je, piše UsWeekly, pokušala sve ne bi li tijekom godina pomirila oca i sina, no od toga - ništa.

Ono što je možda najmanje poznato javnosti je da se iza naoko sretne Bradove maske, piše tjednik, krije duboko povrijeđena osoba. Brad, naime, činjenicu da ne sudjeluje u životu sina koji je odrastao uz njega doživljava kao "ogroman gubitak".

Brad i Angelina su nakon podosta sudske borbe uspjeli dogovoriti zajedničko skrbništvo, ali Maddox je sam izabrao da ne želi imati nikakav odnos s ocem. Angelini nije svejedno pa je za dobrobit sina neprekidno radila na pomirbi.

Da stvar za oca i sina bude još gora, Maddox je sada još dalje od Bradovih očiju i srca jer je odlučio studirati u Južnoj Koreji. Angelina je tako prije nekoliko tjedana sama odvela Maddoxa na Sveučilište Yonsei u Seulu, gdje studira biokemiju, a oca ni tada nije bilo na vidiku.

Štoviše, Brad navodno nema gotovo nikakav odnos niti sa sinom Paxom, ali sada, kad je Maddox u inozemstvu, osjeća da je dobio priliku da uspostavi bolji odnos barem s njim.

NEW ORLEANS - JANUARY 16:  (L-R) Actor Brad Pitt, his son Maddox Jolie-Pitt and actress Patricia Clarkson sit on the bench on the sidelines during warm ups prior to the New Orleans Saints hosting the Arizona Cardinals during the NFC Divisional Playoff Game at Louisana Superdome on January 16, 2010 in New Orleans, Louisiana.  (Photo by Chris Graythen/Getty Images)
Getty Images
Brad Pitt s Maddoxom 2010. godine na utakmici

Kako bilo, Angelina ima blizak odnos sa svih svojih šestero djece, a s Maddoxom osobito. "Tako sam sretna što je izrastao u tako dobrog dečka. Pametan, uči, radi, ali je istovremeno i divlji. U balansu je za svoje tinejdžerske godine", rekla je za Maddoxa nedavno na Entertainment Tonight. Sestra Zahara i Maddox bili su podrška majci na premijeri njezina novog filma "Maleficent: Mistress of Evil's" u Tokiju prije nekoliko dana.

TOKYO, JAPAN - OCTOBER 03: Angelina Jolie (R) and son Maddox Jolie-Pitt attend the Japan premiere of 'Maleficent: Mistress of Evil' on October 03, 2019 in Tokyo, Japan. (Photo by Christopher Jue/Getty Images for Disney)
Getty Images for Disney
Angelina ne mari za ljubavni život svog bivšeg supruga...

Linker
19. travanj 2024 18:16